Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok ti szoktatok nyílvánoc...

Lányok ti szoktatok nyílvánoc wc-ben kakilni, ha már nem bírjátok hazáig?

Figyelt kérdés
2020. aug. 10. 18:00
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
nem
2020. aug. 10. 18:00
 2/5 anonim ***** válasza:
92%
Ha már nem bírom ki hazáig - hiszen így kérdezed - akkor nyilván, hiszen nagyobb gáz az utcán összefosni magam.
2020. aug. 10. 19:08
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Igen. Engem nem zavar, mi van körülöttem, ugyanúgy végzem a dolgom ilyen helyzetben is, csak nem ülök a deszkára
2020. aug. 10. 20:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit értünk nyilvános wc alatt, felénk az utcán kb. sehol nincs. Viszont egyetemen, bevásárlóközpontban, étteremben igen. Sőt, mikor kolis voltam mindig az egyetemen mentem el wc-re, mert a koliban nem szerettem... mindig foglalt volt, várni kellett egymásra, most fürdik, most hajat szárít stb.
2020. aug. 11. 12:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem szívesen, de ha tényleg olyan SOS a helyzet, akkor inkább, minthogy a bugyimba menjen. Nem?! A deszkára (műanyagra) és sem ülök rá, megoldom ügyeskedve.

Suliban, egyetemen rendszeresen űztem én is ezt a tevékenységet, ha épp akkor és ott kellett. Nem csináltam belőle ügyet. Nyaralás, utazás alatt volt már hogy étterem, vagy bevásárlóközpont wc-jében, esetleg autópálya mellett benzinkút kulturáltabbnak tűnő wc-jében intéztem. Utcai klasszikus nyilvános wc-ben (nem sok ilyen van már) viszont még életemben nem voltam.

2020. aug. 15. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!