Drága kérdező, ezt az eddigi 7 igen és 9 nem válaszból szűrted le?
Gratulálj magadnak ha nem tudsz még olvasni sem, csak ítélkezni!
2020. aug. 8. 14:36
22/33 anonim válasza:
Én pár ezer forintot. Kis flakon+fél literes utántöltő. De én előtte is használtam, csak picit kevesebbet.
Kézmosás jó, de ha elmegyek pl. fagyizni, kp-val fizetek, akkor előtte átmegyek a kezemen fertőtlenítővel, mielőtt megfogom a tölcsért, amit végül megeszek. BKV-ról leszállva szintén már nyomom is a kezembe.
2020. aug. 8. 14:39
23/33 anonim válasza:
Semennyit,nem vagyok hülye.
2020. aug. 8. 14:42
24/33 anonim válasza:
Tehát mielőtt rágyújtok fertőtlenítsem le a kezem.Nem rágom a cigit,se nem nyalogatom a kezem,a fertőtlenítőt meg főleg nem fogom.Attól milyen rosszul lennél még,ha tudnád mit ösdze nem fogdosok,amíg végig etetem a párszáz állatot otthon,megsimogatom a nyulakat,összeszedem a tojást,vizes lesz a kezem,szedek nekik gazt vagy füvet.Ha minden alkalommal fertőtlenítenék amikor új dologhoz nyúlok szerencsétlenek éhen halnának.
2020. aug. 8. 14:44
25/33 anonim válasza:
"Látom a többség nem használja"
Ezt meg honnan vetted? Azt kérdezted hány forintot költöttünk rá. Ha valakinek volt régebbről, kapott ajándékba, vagy lopja a munkahelyéről az nem költött rá április óta.
A te képességeidet mutatja ez a félremagyarázás. Gratulálok.
2020. aug. 8. 15:06
26/33 anonim válasza:
Én mindent kidobtam a speizből, az összes beföttett,lekvárt konzervet és most kábé 40 ezer darab kézfertőtlenítőm van. Eladtam az autómat és abból vettem kézfertőtlenítőt. Ha éppen nincs nálam, akkor levízelem a kezeim.
2020. aug. 8. 15:32
27/33 anonim válasza:
Nyertél, Tiéd a hangszóró! :)
2020. aug. 8. 15:37
28/33 anonim válasza:
Kézfertőtlenítőre 0-t.
Egészségügyi szeszt vettünk vagy 3-4 üveggel, de nem a vírus miatt, hanem mert nagyanyámnak kell, hogy tudja besúrolni a lábát. Hogy menni volt, már nem tudom.
2020. aug. 8. 16:54
29/33 anonim válasza:
Vettünk 3-4 db kis 30 ml hordozhatósat, meg egy fél l spricniset, de kB mind tele van, nem igazán használtuk őket. Ha haza érünk kezet mossunk szappannal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!