Még mindig élünk.A macskaalom környékén szoktam hypóval vagy ecettel felmosni.A kutyák is bejárnak,majd minden nap felmosok,mikor mivel.A legtöbb amúgy sem ér semmit,tönkreteszi a bőröm és szennyezi a környezetet.
2020. aug. 8. 10:42
12/33 anonim válasza:
0 ft
2020. aug. 8. 10:46
13/33 anonim válasza:
0 ft
Ugyanúgy mosok kezet ahogy eddig is.
2020. aug. 8. 10:46
14/33 anonim válasza:
Semennyit.
Sokkal hatásosabb a szappan + kézmosás amit meg normális ember eddig is alkalmazott.
2020. aug. 8. 11:12
15/33 anonim válasza:
apa hazahozott valami cuccot a laborból, ami csak áll és valamiért nem fogják úgyse felhasználni XD
amúgy nem többet mint szoktam, sajnos sokat utazok vonattal, és a mávhoz legszívesebben gumikesztyűben se érnék hozzá, de muszáj
2020. aug. 8. 11:14
16/33 anonim válasza:
Semennyit. Még márciusban kaptunk a munkahelyen kézfertőtlenítőt, amit azóta is rendszeresen újra lehet tölteni.
2020. aug. 8. 11:32
17/33 anonim válasza:
Akik a kezfertotlenitot fikaztak. Nem otthoni hasznalatra van, hanem arra, hogy barhol, kezmosasi lehetoseg hijan egy pillanat alatt fertotlenitsuk a kezunket. Mert nagyon kivancsi vagyok, hanyan mennek ugy, hogy amig nem tudnak kezet mosni, addig egyszer nem vakarjak meg az orrukat, dorzsolik meg a szemuket es nyulnak a szajukhoz.
2020. aug. 8. 12:32
18/33 Metionin válasza:
0. Ugyanazt a kis flakon alkoholos kézfertőtlenítőt hordom a táskámban kb. december óta, kézmosásra pedig szappant használok.
2020. aug. 8. 13:16
19/33 anonim válasza:
0
Kaptunk munkahelyen, de véresre repedezett tőle a kezem. Azóta sem használok és nem lettem koronás.
2020. aug. 8. 13:58
20/33 A kérdező kommentje:
Látom a többség nem használja: ha a városban tömegkölekedtek,ezek szerint simán bementek a boltba,fogdozzátok akár a nem csomagolt kaját,vagy bementek egy egészségügyi intézménybe akár.
Aki esetleg dohányzik,arról nem is beszélve.
Nem szappan helyett van,nem tudsz mindenhol kezet mosni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!