Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha április óta nincs munkám,...

Ha április óta nincs munkám, érdemes lenne elkezdenem szeptemberben egy okj-t?

Figyelt kérdés

Tavaly nyár óta folyamatosan dolgoztam. Vagy diákmunkán, vagy az egyetemi gyakorlaton, majd rendes munkahelyen is egyetem mellett és után is. Ez tartott március végéig. Elküldtek a munkahelyemről. Közben elvégeztem az egyetemet, azóta itthon vagyok. Tucatnyi állásinterjún vagyok túl, számtalan helyre küldtem önéletrajzot. Semmi eredmény. Végső elkeseredettségemben már jelentkeztem takarító munkára, de mikor egyeztetésre került sor, akkor kiderült, hogy középkorú hölgyeket várnak oda.

Úgyhogy már lelkileg nagyon rosszul vagyok, nem bírom ezt az egészet. Arra gondoltam,hogy mivel most fognak indulni okj-s tanfolyamok,lehet beiratkoznék olyanra ami érdekelne. Akár estire, hàtha ha lenne majd mellette munkám,menne egyszerre a kettő.

Szerintetek érdemes így belevágnom,mert az is egy két évig tart, vagy várjak még tovább így?

Akár olyan is írhat aki ilyen helyzetben volt.

A normális véleményeket nagyon köszönöm!!

23N

2018. aug. 14. 19:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig jobb hogy ha bele kezdesz és csinálod mintha otthon ülnél, szerintem mindenképp vágj bele Csak olyanba kezdj bele ami érdekel vagy az egyetemi tanulmányaidhoz kapcsolódik.
2018. aug. 14. 19:31
 2/15 anonim ***** válasza:
33%
Feltétlen vágj bele, csak támogatni tudom, egyelőre még tudsz nappalin tanulni, egy/fél év múlva már valószínűleg nem tudnál jelentkezni, mert kiesel a korból.
2018. aug. 14. 19:33
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha van olyan ami érdekel, mindenképp.Jó hogy nem adod fel,biztos vagyok benne hogy sikerrel jársz majd!
2018. aug. 14. 19:46
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
Ingyenes okj jelentkezest mar lekested, ha fizetos azt meg nemtudom, hogy lehet-e még jelentkezni.
2018. aug. 14. 19:53
 5/15 anonim ***** válasza:
63%

Utolsó, miről bezsélsz?

Kérdező, első szakma 25 éves korig ingyenes.

2018. aug. 14. 19:55
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor munkanélküli voltam, kitanultam egy nyelvet. Hamarosan felsőfokúzom. Közben voltam külföldön dolgozni és oda is tervezek visszamenni.
2018. aug. 14. 20:04
 7/15 A kérdező kommentje:

Én is októberben fogom csinálni a második nyelvvizsgámat, járok különtanárhoz jelenleg is. Az igaz hogy lefoglal valamennyire.

Egyébként rengeteg ingyenes okj van. Néztem a honlapon. Nem fizetősre akarok járni.

Jaj annyira köszönöm a pozitív válaszokat! Remélem így fogok haladni valamit. Tényleg nagyon rosszul vagyok lelkileg már. :( Soha semmi sikerélmény.

2018. aug. 14. 20:09
 8/15 A kérdező kommentje:
#4: Augusztus 31-ig lehet jelentkezni. Utánanéztem a dolgoknak,de köszi a jó indulatod!
2018. aug. 14. 20:19
 9/15 anonim ***** válasza:
37%
5# Te a korra ertetted, hat beszarok rajtad.
2018. aug. 15. 00:44
 10/15 anonim ***** válasza:

#8 akkor orulok neked, hogy meg van idod jelentkezni. Erdekes hogy nalam szinte mind 8-ig lehetett jelentkezni ingyenes okj-ra.

Hozzáteszem, hogy vannak fizetos okj tanfolyamok, azok nem ingyenesek.

2018. aug. 15. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!