Mitől plasztik picsa? Tudtommal soha nem esett át semmiféle plasztikai beavatkozáson, csak szeret sminkelni, ahogy Iza is. Lehet, hogy kicsit sok vakolatot ken magára, de anélkül is nagyon szép, úgyhogy semmi szüksége rá, csak ez a hobbija.
2020. aug. 8. 22:45
22/39 anonim válasza:
Jó, egy kicsit durva kifejezés volt. Számomra pont olyan műanyag, mint a mai nők nagy része. Megkülönböztetni nem tudom őket egymástól. Engem ez a műanyag, steril szépség már undorít.
Iza bájos, teljesen természetes, különleges szépségű.
2020. aug. 8. 22:49
23/39 anonim válasza:
Látszik, hogy pasik írkálnak
Nem tudom Paul Street hol lenne csúnya, sőt én nagyon is helyesnek tartom ráadásul a kisugárzása is vonzó
Egy nőt meg egy férfit nem meg nem lehet külsőleg összehasonlítani
2020. aug. 8. 23:18
24/39 anonim válasza:
Inkább tinicsajok, akiket ezek szerint már egy torzonborz haj és egy tipikus arab külső lázba hoz. Ez van.
2020. aug. 8. 23:21
25/39 anonim válasza:
Vká Vlognál jobb a Pólsztrít (ergo nem fogyatékos), de nem értem, hogy mit imádnak benne. Természetesen mindenkinek más ízlése van, de igazából az "influenszerek" 95%-ról elmondhatom, hogy nem értem mi a francot imádnak rajtuk.
2020. aug. 8. 23:47
26/39 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok. És érdekes megfigyelni, hogy akik komolyabb témákat boncolgatnának, azokat alig nézik.
2020. aug. 8. 23:50
27/39 anonim válasza:
Le lettem pontozva azért, mert helyesnek tartok valakit és akik meg azt mondják csúnya meg fel lettek pontozva
Érdekes :)
Amúgy nem értem a "tinicsaj"ozást Paul Street 18 éves (én 19) nyilván a saját korosztályának fog bejönni (leginkább) ebben mi a furcsa? Nekem is a 18-19 körüli srácok jönnek be és én is nekik akarok tetszeni, nem várom el jóval idősebbektől vagy a velem egyneműektől, hogy nekik tetszek.
Nem értem mi sértő volt abban, hogy én helyesnek tartom a srácot és vonzónak.
2020. aug. 9. 07:43
28/39 A kérdező kommentje:
Istenem vesszetek össze a kedvenc videósaimról volt szó itt nem arról hogy ti most ellenségeskedtek ,szerintem az ellentétesség a pont jó lenne bennük.
2020. aug. 10. 22:01
29/39 anonim válasza:
Pulének tudtommal nincs barátnője. Egyszer volt szerelmes azóta nem.(videójában mondta,az 'Így rúgtak ki az iskolából') És hogy hoznád össze... ?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!