Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Paul Street szerelmes lehet...

Paul Street szerelmes lehet Izába?Van egy videó amit lemásolt részben Izáról.Örülnék ha összejönnének.Összehozzuk őket?:)

Figyelt kérdés
2020. aug. 6. 22:09
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
93%
Fú de izgi,építik a jövőjüket mi meg csak nézzük őket és nem jutunk az egyről a kettőre.
2020. aug. 7. 00:34
 12/39 anonim ***** válasza:
97%

Hmmm, valahogy a hozzászólásod alapján a királyi tévé jutott eszembe. Ott is láthatjuk, hogy bizonyos embereknek halad előre az életük, az átlag kisembernek meg semerre... :/

2020. aug. 7. 10:10
 13/39 anonim ***** válasza:
93%

Attól, hogy két ember milyen "cuki" együtt, még nem lesz álompár.

Én is már évek óta jóban vagyok egy sráccal, mégse érzünk semmit egymás iránt, és nem is tudnék vele együtt élni.

Mégis megpróbáltak összehozni minket a "kedves" barátnők, hiába kértem őket, hogy hagyjanak. Nagyon kínos volt, nem is beszéltem velük többet.

Hagyd inkább őket, majd ők lépnek, ha tényleg össze akarnak jönni. Ne

2020. aug. 7. 10:56
 14/39 anonim ***** válasza:
7%
#7 modell szépségű minimum? Szerintem tök átlagos a csaj, ahogy Pólsztrít is, úgyhogy összeillenek.
2020. aug. 7. 13:45
 15/39 anonim ***** válasza:
23%
Bár itt járkálnának ilyen "átlagos" lányok.
2020. aug. 7. 14:09
 16/39 anonim ***** válasza:
93%

Ki mondta, hogy szép ember nem illik össze egy "csúnyával"?

Mi köze ennek ahhoz, hogy ki kivel passzol?

És ki szerint csúnya vagy szép valaki?

Ismerek egy csajt, finoman szólva nem egy modell, és testi hibája is van. De olyan jófej, olyan kisugárzással és önbizalommal rendelkezik, hogy nem lehet nem szeretni :) Komolyan loholnak utána a pasik.

Valamint még anno volt szerencsém a másik véglettel is. Fiatal, csinos lány, gyönyörű kék szemmel és hullámos hajjal. Gyönyörű arca volt.

De olyan szinten utálatos volt, hogy kábé a látványától rosszul lettem. Az én szememben (mások nevében nem nyilatkozom) ronda lett emiatt.

Ha össze kéne jönnöm egyel, akkor határozottan az elsővel illenénk jobban össze, hiába ""csúnya""

2020. aug. 7. 14:15
 17/39 anonim ***** válasza:
38%
Álomvilágban élsz.
2020. aug. 7. 14:56
 18/39 anonim ***** válasza:
36%

Izának van barátja!

Amúgy meg szerintem annyira nem illenek össze, teljesen más személyiségek.

Iza csendesebb, szerényebb, nyugodtabb természetű, kissé feszengős, biztonságot kereső

Ati pedig pörgős, szenvedélyesebb, nyughatatlan, szókimondóbb, különc, kalandos, laza

Lehet, hogy tudnának témázgatni erről-arról, de szerintem nem tudnák elmélyíteni a kapcsolatukat és nem lenne teljes értékű

Max a szex lehet jó, de ez Izatol függ. Atiról van egy képem, hogy ő milyen lehet, azok alapján, amit a személyiségéből látunk, viszont Izáról nincs konkrét elképzelésem, mert nem lehet nagyon kiismerni.

Valószínűleg Iza a falnak menne Pule vadságától, Atinak pedig kevés lenne Iza

2020. aug. 8. 21:20
 19/39 anonim ***** válasza:
65%
#15 jó, talán az átlagosnál valamivel szebb, de azt nem mondanám, hogy legalább modell szépségű. Elég nagy túlzásnak érzem. Én Karin Dragosra mondanám, hogy simán megnyerne akár egy külföldi szépségversenyt is, de ez az Iza számomra átlagos vagy kicsivel átlagon felüli. Amúgy meg smink nélkül is szívesen megnézném, mert Karint már lehetett látni nélküle, és úgy is baromi gyönyörű.
2020. aug. 8. 22:36
 20/39 anonim ***** válasza:
62%

Na ő pont egy tipikus plasztik p*csa. Semmi természetesség nincs benne. Ilyenkor örülök, hogy nem a média diktálja az ízlésem.

És mióta pontozunk le valakit, csak mert más a véleménye? Komolyan valaki végigtolta majdnem az összes választ, nem hasznosnak minősítve. Ennek így semmi értelme.

2020. aug. 8. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!