3/17 anonim válasza:
Nem bírtam néhány mondtanál többet elolvasni. Nyilvánvalóan nem normális, nagyon nem.
4/17 Miss Endzsi válasza:
Sámánkezelő Isten Atya, hogy jött ez ki
6/17 anonim válasza:
nyitott szívvel kell olvasni az ilyeneket. Persze, hogy elsőre nem normális, ennek is megvan a miértje. De higyjétek el, hogy nem ír hülyeségeket, csak utána kell olvasni a témának, nem egy poszt alapján ítélkezni
7/17 anonim válasza:
éveket töltöttem az ilyesfajta témák tanulmányozásával. Eleinte hasonló reakcióm volt :) Aztán elkezdtem tapasztalni ezt-azt, elém kerültek különböző könyvek, emberek hasonló mentalitással. És összeraktam, hogy az élet sokkal sokkal több mint amit tapasztalunk. Ne ítéljetek elsőre, csak azért mert valami új és ismeretlen.
8/17 Miss Endzsi válasza:
Én értem, mit szeretne, de maga a megnevezés árulkodik, hogy ez a tipikus 50 éves szeszélyes nőket célozza.
9/17 anonim válasza:
Majd térjünk erre vissza azért év végén is, lesznek még itt meglepetések
10/17 anonim válasza:
Az nem normális, aki bedől ezeknek, azokat akik csinálják a tanfolyamokat valamilyen szinten megértem, ha hírük megy a nyugdíjas klubban, akkor hónapokon belül milliókat fognak keresni, és nem csináltak semmi egyebet, mint a buta emberek kihasználása. :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!