Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szetintetek az normális, hogy...

Szetintetek az normális, hogy a barátnőm fertőtlenít utánam? Mintha valami, mangalica lennék! Emberek, ezt mire véljem.

Figyelt kérdés

2017. nov. 26. 17:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Túlzott tisztaság mánia...és baciktól rettegés...kezeltetnie kellene magát
2017. nov. 26. 17:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mit fertőtlenít?
2017. nov. 26. 17:45
 3/6 Metionin ***** válasza:
100%
Csak utánad vagy alapból?
2017. nov. 26. 17:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Vannak, akiknek fontosabb a tisztaság, mint másoknak. A barátnőd valszeg ilyen... Bár azt tényleg leírhatnád, hogy alapból is ennyit takarít-e vagy csak utánad.
2017. nov. 26. 18:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mangalica? Mi baj van velük?
2017. nov. 26. 18:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Természetesen adódik hozzá egy,nagy adag tisztaság mánia,vagy v.ilyesmi.Na de!!!!Két-három naponta fürdik,ok rendben megértem (nehezen).Rotyra teszi a Ph-t a sok fertőtlenítőszer az eltúlzott kémia.Mindenkinek van ketyója,nyugtatgatom magam,én v.mivel rendetlennebb vagyok,Magaután nem fertőtlenít vagy törli le a WC-t .:)Azért nincs világvége !!Jó ez a tehermentesítését :-)
2017. nov. 26. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!