Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha nem akarok dolgozni,...

Ha nem akarok dolgozni, milyen megélhetési lehetőségeim vannak?

Figyelt kérdés

2020. aug. 4. 11:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%
Remete leszel
2020. aug. 4. 22:14
 12/16 anonim ***** válasza:
51%

10#

De igazad van hatalmas munka és életcél! 😂 szegény influenszerek a sok munkától még a végén inhüvely gyulladást kapnak 😔😔

2020. aug. 5. 11:49
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

#12 Szerintem fogalmad sincs, hogy mit csinálnak. Én egy kicsit jobban belelátok nálad, és azt mondom, hogy ez ugyanolyan kemény, embertpróbáló munka - főleg, amikor jönnek az ilyen ítélkező emberek a lehúzó kommentjeikkel, még azt pluszban el is kell viselniük.

Én sem értek egyet minden influenszer tevékenységével, némelyiktől a szőr feláll a hátamon. De aki igazán sikeres, és sok követője van, az nem napi félórát dolgozik a tartalmain. Ilyen szempontból ez is teljesen igazságos.

2020. aug. 5. 13:51
 14/16 anonim ***** válasza:
51%

Haha hat nyugi hidd el tudom milyen egy “influencer” “Instagram MODELL” ismertem lattam párat (igen nagyon sok kovetovel Rendelkező személyeket)

És elszomorító hogy ez valakinek a jövőképe és ezekre neznek fel a gyerekek . Ez nem munka. Nagyon maximum hobbi de meg annak is gaz, szanalmas.

Es az hogy egyenértékű bármelyik másik munkával sőt ez egy embertpróbáló munka.....lol...hat persze

2020. aug. 5. 15:37
 15/16 anonim ***** válasza:
#14 Én nem a modellekről beszélek.
2020. aug. 5. 15:40
 16/16 anonim ***** válasza:
77%
Guberàlàs, kéregetés, prostitúció, utcazenészet (itt az önkormányzatnàl mondjuk kell fizetni valamennyit), élő videózàs(pl élőben megdugnak, és ezt közvetíted, ebből mondjuk elvileg jól lehet élni).
2020. aug. 6. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!