Ha nem akarok dolgozni, milyen megélhetési lehetőségeim vannak?
10#
De igazad van hatalmas munka és életcél! 😂 szegény influenszerek a sok munkától még a végén inhüvely gyulladást kapnak 😔😔
#12 Szerintem fogalmad sincs, hogy mit csinálnak. Én egy kicsit jobban belelátok nálad, és azt mondom, hogy ez ugyanolyan kemény, embertpróbáló munka - főleg, amikor jönnek az ilyen ítélkező emberek a lehúzó kommentjeikkel, még azt pluszban el is kell viselniük.
Én sem értek egyet minden influenszer tevékenységével, némelyiktől a szőr feláll a hátamon. De aki igazán sikeres, és sok követője van, az nem napi félórát dolgozik a tartalmain. Ilyen szempontból ez is teljesen igazságos.
Haha hat nyugi hidd el tudom milyen egy “influencer” “Instagram MODELL” ismertem lattam párat (igen nagyon sok kovetovel Rendelkező személyeket)
És elszomorító hogy ez valakinek a jövőképe és ezekre neznek fel a gyerekek . Ez nem munka. Nagyon maximum hobbi de meg annak is gaz, szanalmas.
Es az hogy egyenértékű bármelyik másik munkával sőt ez egy embertpróbáló munka.....lol...hat persze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!