Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Örültök, hogy ebben a világban...

Örültök, hogy ebben a világban vagytok vagy inkább csak kezdtek valamit, ha már itt vagytok?

Figyelt kérdés
2020. aug. 3. 21:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem tökéletesen jó ez a világ, csak ahogy említettem egészség meg jó pár milliárd kéne :D
2020. aug. 3. 23:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Bár vonz egy új világ felfedezésének izgalma, de sztem a találnék egy nyertes sorjegyet is igazán élvezném, hiszen ennek mekkora a valószínűsége?

De a "csak" kaparóson nyernék 100 millát is tök okés opció. Valaki segíthetne ez utóbbi kettő opció elérésében! Köszke!

2020. aug. 4. 19:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Igen, örülök, mert számomra az egyik legfontosabb érték a szabadság, és ilyen nagy mértékben talán sohasem volt elérhető az emberek számára.

Tény, hogy ma is meg kell érte küzdeni, de legalább van rá lehetőség - nem úgy, mint pl. a jobbágyok korában, vagy akkor, amikor a napi betevőért kellett megküzdeni a vadállatokkal, elemekkel.

2020. aug. 4. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!