Örültök, hogy ebben a világban vagytok vagy inkább csak kezdtek valamit, ha már itt vagytok?
+ Kérdés, aki látja.
Aki az utóbbit gondolja, mit tenne szívesen, mit szeretne ha megtörténne? Ezt értem bármire. Ha ebben a világban kaparós sorsjegyen nyerne 100 milliót vagy hirtelen találna egy nyerő jegyet, vagy nyerne a lottón. Vagy konkrétan másik világba kerülne szívesen, ami mondjuk lehet veszélyesebb lenne, de akkor is, inkább azt választaná, mint ezt. Szóval tényleg, akármi.
A +kérdésedre válaszolnék kérdező.
Én folyamatosan alkotok egy világot, amit arra az esetre terveznék, hogy ha létezne valami a halál után, akkor én oda akarok menni. Nem igazán hiszek benne, de nagyon le tud kötni és a kreativitásom is fejleszti, meg elég sokat tanulok közben (pl., hogy hogy alakulnak ki földrészek, bolygók, élőlények meg hasonlók), ami megint csak egy plusz pont.
Nem vagyok megelégedve ezzel a világgal, úgy érzem kevés a lehetőségem a megismerésére, amire meg lehetőségem van azt unalmasnak találom, így inkább másik világra vágyom. :p
De mondjuk ha nyernék a lottón, amin egyébként nem játszom, akkor el tudnék lenni itt is. :D
#6-8 vagyok.
Én is ilyet alkotok, bár én viszek bele rejtett sci-fit is, pl. ősi technológiák amikről senki nem tud semmit. :D
Tök jó, hogy van még valaki aki csinált ilyet, bár én nem hiszem, hogy ki fogom nőni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!