Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Örültök, hogy ebben a világban...

Örültök, hogy ebben a világban vagytok vagy inkább csak kezdtek valamit, ha már itt vagytok?

Figyelt kérdés
2020. aug. 3. 21:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Inkább utóbbi. Sajnos nem úgy alakult az életem, ahogy szerettem volna. Legalábbis a gyerek-tini éveim.. Csak most húszon felül kezd nagyon frusztrálni, mennyire képtelen vagyok úgy funkcionálni mint az emberek többsége..
2020. aug. 3. 21:37
 2/13 anonim ***** válasza:
65%
Utóbbi. Szerintem az élet egy büntetés.
2020. aug. 3. 21:43
 3/13 A kérdező kommentje:

+ Kérdés, aki látja.

Aki az utóbbit gondolja, mit tenne szívesen, mit szeretne ha megtörténne? Ezt értem bármire. Ha ebben a világban kaparós sorsjegyen nyerne 100 milliót vagy hirtelen találna egy nyerő jegyet, vagy nyerne a lottón. Vagy konkrétan másik világba kerülne szívesen, ami mondjuk lehet veszélyesebb lenne, de akkor is, inkább azt választaná, mint ezt. Szóval tényleg, akármi.

2020. aug. 3. 21:46
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Utóbbi. Nagyon sokat kell még szenvednem és güriznem azért, hogy szeressem az életemet úgy igazán
2020. aug. 3. 21:51
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék ha egészséges milliárdos lennék.
2020. aug. 3. 21:55
 6/13 anonim ***** válasza:
48%

A +kérdésedre válaszolnék kérdező.

Én folyamatosan alkotok egy világot, amit arra az esetre terveznék, hogy ha létezne valami a halál után, akkor én oda akarok menni. Nem igazán hiszek benne, de nagyon le tud kötni és a kreativitásom is fejleszti, meg elég sokat tanulok közben (pl., hogy hogy alakulnak ki földrészek, bolygók, élőlények meg hasonlók), ami megint csak egy plusz pont.

Nem vagyok megelégedve ezzel a világgal, úgy érzem kevés a lehetőségem a megismerésére, amire meg lehetőségem van azt unalmasnak találom, így inkább másik világra vágyom. :p

De mondjuk ha nyernék a lottón, amin egyébként nem játszom, akkor el tudnék lenni itt is. :D

2020. aug. 3. 22:56
 7/13 A kérdező kommentje:
Óvodáskorom közepétől kezdve nekem is volt saját világom, mint egy jó, végtelennek tűnő könyvet, úgy vittem, amikor el akartam menekülni a világ és a gondok elől. Szép is volt... :D Kb egy éve maradt abba, mert meguntam. Mára az a gondom, hogy a valóságban szeretnék valami varázst. Persze, ha megnyerném a lottót, akkor ellennék itt is, amíg meg nem halok, de ha lehetne választani, inkább a másik világot választanám, még ha veszélyesebb és lemaradottabb is valamennyire.
2020. aug. 3. 23:02
 8/13 anonim ***** válasza:
#6 vagyok, neked milyen volt a világod? ^^
2020. aug. 3. 23:09
 9/13 A kérdező kommentje:
Amolyan középkorú fantasy sajátos elemekkel benne, de ez a fantasytól el is várható. :D
2020. aug. 3. 23:13
 10/13 anonim ***** válasza:

#6-8 vagyok.

Én is ilyet alkotok, bár én viszek bele rejtett sci-fit is, pl. ősi technológiák amikről senki nem tud semmit. :D

Tök jó, hogy van még valaki aki csinált ilyet, bár én nem hiszem, hogy ki fogom nőni. :D

2020. aug. 3. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!