Más is érzi úgy, hogy a járvány kitörése óta sokkal ideálisabb világban él, mint azelőtt?
Nem. Utálom a home officet, és sokan mások is.
Nálunk szerencsére opcionális, de csak 2 napig bírtam. Akiknek van családja és dolgozni is akar annak a home office lehetetlen. Egy kis játék, egy kis vásárlás egy kis takarítás és ott vagyok hogy 8tóll 7ig dolgozok.
Hát nem tudom: nemrég egy buszon menve félelmetes volt, hogy 4-6 ember volt csak rajta. Fura, hogy sok autó megy, de max. 1-4 ember az utcán. A boltokban többnyire nyugi van, az utcákon is szerencsére, ami szokatlan, olyan, mintha folyamatosan hétvégi időszak lenne.
Én egyedül élek, de így nem annyira jó érzés így élni.
Végre 8 órákat alszom és van időm rendesen sportolni.
Plusz magamnak valóként érzem, hogy végre kipihenem a sok embert, azt, hogy irodában emberek, suliban emberek, utcán tömegnyomor, BKV-n tömegnyomor.
Ugyanakkor tudom, hogy sokaknak rossz és egy-egy túra, kocsmázás nekem is kezd hiányozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!