Hogy deritsem ki hogy meleg e ??
Egy barátomról lenne szó, semmi bajom nem lenne vele ha az lenne csak már érdekel hogy mivan. Ő nagyon fura soha nem beszél nőkről de soha és ha elő kerül a téma ugy tesz mintha zavarba jönne pedig nem 10 éves.Csak lány barátai vannak nincs egy fiu baratja se és ő maga nagyon lányos is hosszú ruhákba jár ami poló de a térdéig leér.
Ha a lányok elő kerülnek a beszélgetésben mindig olyan fura rögtön eltereli a beszélgetést. Nem mellesleg olyankat kérdezget hogy Homofób vagyok e meg egyszer küldött egy olyat messengeren hogy Magyarorszagon menyire nem fogadjak el a melegeket.
Melegek szerintetek hogy deritsem ki hogy ő az e mert mar évek óta ez megy és semmi nem történik mármint ugy hogy vártam hogy valja be de ellenkezőleg még több furcsa dolgot tesz.
És csak segiteni akarok rajta mert már van amikor olyankat mond hogy kiugrana egy busz elé csak ugy random.
17/L
Ezek alapján elég egyértelmű, hogy az. Biztosítsd róla, hogy semmi bajod a melegekkel (már ahogy jön természetesen a téma a mindennapok során) és hogy számíthat rád, és majd elmondja, ha készen áll rá.
Ha igazán közeli barátok vagytok és tényleg fontos számodra a srác, akkor szerintem igenis van közöd hozzá, de had döntse el ő, hogy mikor mondja el. Ez nem annyira bizalom kérdése, elsőre nehéz kimondani bárkinek is.
24/F
#8:
Neked meg nem kellene ilyen feltűnően nyalnod. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!