Hány évesen engednétek egyedül utazni vonattal a lányotok?
Figyelt kérdés
Ti hány évesen engednétek el a lányotokat egy hosszabb vonat útra, atszállás nélkül? (kb 100kilométerről van szó)2020. aug. 3. 12:08
11/15 anonim válasza:
Vonatozni nem egy bonyolult dolog, szerintem még átszállással sem; felül, megmutatja a jegyét, leszáll és ennyi. Az órát ismeri, el tudja olvasni ha valami ki van írva, a telefonján van internet és annak segítségével tud informálódni stb. Nem áll szóba olyannal aki nem szimpatikus neki, ha baj van kiabál... Ezt ma egy 13–14 éves gyerek már gond nélkül hozza, szóval annyi idősen ha ezt Ő maga kezdeményezte akkor nyugodtan el lehet engedni. Attól függően, hogy hova megy persze, ahogyan mások is írták...
12/15 anonim válasza:
13 évesen oda vissza 50kmert utaztam. 14 éves korom után egyre többet, 16 évesen átutaztam egyedül egész Magyarországot.
13/15 anonim válasza:
10 éves, idén már mehetett egyedül a telekre (Délibe kikísértük, a Balatonnál az állomáson várta a dédi), már tavaly is menni akart volna egyedül, de tavaly még csak Pesten belül engedtük olyan útvonalakon pl Újpest - Budafok, vagy Újpest - Palatinus, amiket jól ismer mert gyakran járunk arra. Büszke is volt rá, hogy idén már egyedül vonatozhatott, majd csinálunk olyat is még idén, hogy a telekről egyedül haza jön nem megyünk ki elé a Délibe :-)
14/15 anonim válasza:
Már megint? Napok óta erről szólnak a kérdések.
15/15 anonim válasza:
18. Mivel addig bármi történik vele (amit soha nem lehet tudni), úgy is én felelek érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!