Hány évesen engednétek egyedül utazni vonattal a lányotok?
Figyelt kérdés
Ti hány évesen engednétek el a lányotokat egy hosszabb vonat útra, atszállás nélkül? (kb 100kilométerről van szó)2020. aug. 3. 12:08
2/15 anonim válasza:
8, ha a célállomáson nagykorú rokon, ismerős várja. Én anno utaztam így többször is 180 km-t.
3/15 anonim válasza:
Sehány. Kísértük ha kellett ha hosszabbra ment-rászántuk az időnket, de egyedül nem engedtük el.
4/15 anonim válasza:
Honnan hova, kihez/kivel és miért?
5/15 anonim válasza:
100 km nem sok, és nem is kell átszállni, így 14 évesen is sima ügy.
6/15 anonim válasza:
Szerintem ez abszolút attól függ, hogy mennyire önálló a lány. Ha ügyes és megbízható szerintem akár 13-14 évesen is elengedhető.
7/15 anonim válasza:
És ott várja valaki? Ez is számít. Ha igen, akkor fiatalabb kor is szóba jöhet.
Szerintem középiskolás korban már simán vonatozhat.
9/15 anonim válasza:
Attól függ.
Ha a szerencsétlen lány 15-16-17 évesen Nyíregyházáról Miskolcra utazna a barátjához/barátnőjéhez ottalvós buliba akkor először is megismerkednék a vendéglátóval.
10/15 anonim válasza:
14 evesen hetiszinten utaztam 120-120 km-et.
Igaz fiukent, de egy lany is lehet talpraesett. Sot volt is ilyen ismerosom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!