Mit csinaljak, ha idegosszeomlas hataran vagyok?
Amikor én vagyok ilyen helyzetben akkor azért van, mert mindennel csak a baj van. Kb legalább 10 különböző gond, nagyon egyszerre. Besokallt állapotban képtelen vagyok 1 döntést is hozni, amiből jön, hogy mégjobban idegeskedek. Ez egy ördögi kör általában.
Én arra jöttem rá, hogy kigondolom hogy mivel fogok foglalkozni. 1 dologgal, csakis egy dologgal. A többit átmenetileg elengedem. Megoldást találok, megoldok egy kis problémát. Mintha egy kő esne le a vállamról.
Ez sikerélmény, megteszem a következővel ugyanezt.
Megtörtem az ördögi kört, vannak kicsi sikerélményeim és kevesebb a probléma ami éppen rajtam van, merthogy már oldottam meg valamit belőle.
Ezt javaslom neked, ez fejben dől el. És ennek a kigondolása egy nyugis séta közben, kellemes időben egyedül a legjobb. Addigis kicsit kiszellőzteted a fejedet.
Ha nincs rá megoldás,akkor nem nagyon tudsz mást csinálni mint ezt:
Irass fel nyugtatót például Xanaxot és kezd el szedni 3X0,25-ösével
A problémáidat ettől függettlenül neked kell megoldani de legalább nem idegösszeomolva
A Xanaxról meg majd lejössz egy idő után ha már minden visszaállt a régi kerékvágásba
Ez nagyon jó kérdés. Én már kerültem pszichiátriára. Semmi extra, csak nyugtató, altató.
A napokban meg az elmúlt órákban is úgy éreztem, kiugrik a szivem stb.
Egyszerűen tűrni kell. Sok mindent kibír az ember...bár belebetegszik. :(
Megjegyzem nem vagyok mentális beteg.
A "gyógyszeres" tippeket meg felejtsd el. Meg ne próbáld. A xanax/frontin több országba c-s drogként vannak kezelve.
Simán ráfüggsz, és akkor csak súlyosbodnak a dolgok, francokat régi kerékvágás..
Na jönnek már a "ne szeggyed már mer rászoksz a Kszanakszra" kis picsogók
Persze: akkor majd próbáljon már meg bármit is csinálni idegösszeomolva
Látszik, hogy még az életben nem volt semmilyen phszihés problémád
Le lehet jönni a Xanaxról is csak nem kell hosszútávon szedni, nem heroin az, hogy fizikális és mentális elvonási tüneteid legyenek tőle
A kerékvágást meg újra meg kell találni de az első az, hogy az ember lelkileg meg agyilag egyben legyen és ehhez kell a nyugtató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!