Mit képzel az ilyen idős ember?
Balatonon a strandon álltam a térdig érő vízben, vártam a családra, hogy jöjjenek már... Mellettem úgy 3 méterre az anyuka leteremti a hisztiző kisfiát, hogy ha mégegyszer lefröcsköli nem kap semmit. (gondolom ételt, vagy ajándékot, mittudomén) Ez másodszorra is megtörténik, akkor már halkan kiabál a gyerekkel, az meg lehorgasztott fejjel durcizik valamin és hajtogatja, hogy de anyaaaaa.... Közelünkbe ér egy idős hölgyecske és odaszól nekik: Az "ilyet" el kéne verni! Gyerünk, jobbról egy pofon!
Én kicsikét elképedtem, ilyet csak a facén olvasok az iefa-csoportban..
A nő is elképed, elsőre fel sem fogja, hogy neki mondták. Visszaszól, hogy már elnézést. Nagyon sajnálom, hogy Önt így nevelték, de attól még, hogy súlyos testi sértést követünk el még nem oldódik meg a helyzet. Az elnyomásnak rossz vége lesz!
Nem hagyja magát. (a vénusz) Folytatja: Nem, a szart nem! Verni kell az ilyet! El kell verni, abból megtanulja. Mit képzel, hogy csak úgy visszabeszél az anyjának. Nem esett messze a fájától.. Szégyen! És köpött egyet...
Ez most komoly? A gyereknek szerinte nincsen joga? Megmukkan máris két pofon? Én közbe sem mertem szólni, nehogy aztán nekemjöjjön... Nem mintha sok esélye lett volna, de akkor is..
Ha nem mennek el a nő meg a gyereke simán felpofozta volna a gyereket... Aki volt vagy 6-7 éves
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!