Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 23 évesen gáz ha nem vagyok...

23 évesen gáz ha nem vagyok kapcsolatban, van még esély arra hogy egyszer rám találjon a szerelem?

Figyelt kérdés

nov. 13. 18:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
még szép hogy van
nov. 13. 18:35
 2/14 anonim ***** válasza:
39%

Szia

29 éves szűz nő vagyok.Sose voltam párkapcsolatban még csók sem volt.Büszke vagyok rá és tartani akarom ezt 10 év múlva is.

nov. 13. 18:38
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Van persze, előtted az élet még.
nov. 13. 19:13
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz és természetesen lehet még kapcsolatod. Azt azért érdemes lehet átgondolni, hogy eddig miért nem volt sikered és ezen megpróbálni változtatni.
nov. 13. 19:31
 5/14 anonim ***** válasza:
49%
40 F szuz de leszarom 🤣
nov. 13. 19:38
 6/14 anonim ***** válasza:
17%
2# vannak bajok xd
nov. 13. 20:11
 7/14 anonim ***** válasza:
43%

Miért lenne?

Ez egy természetes dolog.Én örökké szűz akarok lenni.

Undorítónak tartom a szexet.A párkapcsolatoknak meg semmi értelme.

nov. 13. 20:41
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
23 vagy :) Nekem 29 évesen volt az első párkapcsolatom :) 23 évesen még semmiről nem vagy lekésve :)
nov. 13. 20:48
 9/14 anonim ***** válasza:
45%

6# mert ha ezt vennénk normális beállítottságnak már rég kihaltak volna az emberek a földről

ergo nem normális, ergo baj van a rendszeredben ergo vannak bajok nálad

aszexualitás sőt aromantikusság egyszerre csodálatos kombo lehet

vagy csak lehet simán ronda vagy és vagy szerethetetlen és ezzel probálod palástolni ezt a kis bibit az életedben

na mind1 is a te dolgod

nov. 13. 20:55
 10/14 anonim ***** válasza:
52%

Nagyon utolsó, színvonaltalan dolog ám valaki helyesírásába belekötni, tartalmi válasz helyett. Megtolva valami tenyérbemászó passzív-agresszív emojival.

Egyértelműen mentális beteg aki sosem akar párkapcsolatot és szexet. Én 5 kontinensen éltem, majdnem minden országban jártam, cègeim vannak, nem unatkozom, de a párom messze a legcsodálatosabb dolog az életemben. Nyilván vannak olyan mentális és testi zavarok amik miatt valakinek nincs és nem lehet párja, de ezeket ne normalizáljuk.

23 évesen, kérdező, még nem vagy elkésve, de kezdesz kicsúszni a játékidőből.

nov. 14. 05:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!