Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van ez? Többi lent

Miért van ez? Többi lent

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez megválaszolatlan kérdés marad de mégis...

Már van barátnőm aki tetszik, imádok vele lenni, és tényleg annyira passzolunk.

Viszont van egy gimis szerelmem akit sose fogok elfelejteni.

Akárhányszor találkozunk azt érzem, hogy a közelében akarok lenni, beszélni vele, fizikai kontaktust létesíteni.

Ez nem normális dolog.

De imádom a barátnőm.

Ezzel a lánnyal már 5 éve lezárult minden, és még mindig ugyanúgy érzek felé mint gimiben.

Lehet hogy sose fogom elfelejteni már?

Eddig is azért nem volt kapcsolatom, mert nem akartam hogy így legyek benne, de 5 év után meguntam már...

aug. 10. 03:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, hogy meguntad a helyzetet. A gimis lány veled marad örökké, ő volt az első. Benned él, a kalcsolatot, érzéseket már csak a te elméd, lelked tartja fenn. Lépj tovább. Kezdj valós élményekbe, élj. Ez a régi ott lesz benned, bármikor előhívhatod, de ne vele foglalkozz, hanem azzal, aki most melletted van.
aug. 10. 04:42
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

Várom a többi választ is.

aug. 10. 20:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem pár év után elmúlik ez az érzés, lehet hogy csak a mostani barátnőd nem felel meg annyira, hogy elfelejtsd a gimis szerelmedet.

Ezért nem vagy rossz csak egyszerűen a barátnőd lehet nem az igazi.

De amúgy miért lett vége a kapcsolatotoknak? És miért nem próbálkoztál az utóbbi 5 évben?

aug. 11. 10:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Most csak rosszabb lett
aug. 27. 13:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi lett rosszabb?

3-as vagyok

aug. 27. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!