Van olyan nő aki a karantén miatt meghízott, de nem bánja , sőt tetszik is neki? Ha igen mennyi kg volt és most mennyi lett?
Figyelt kérdés
2020. júl. 30. 22:00
2/11 anonim válasza:
Sajson én fogytam a rendszeres magnézium fogyasztás és a rendszeres tornazas miatt.
3/11 anonim válasza:
Nem.
Milyen gyönyörű gondolataid vannak:
"#hízás #kövér #molettség #karantén #dagadt"
5/11 anonim válasza:
10 kg-öt híztam, majdnem elsírtam magam mikor a szoknya amit karikor a templomba felvettem a misére, májusban a combomra se jött fel. Ez van majd lemegy, ha nem ott marad, bár azóta kevesebbet eszem.
6/11 anonim válasza:
Heti 1 óra helyett heti 3 órát tornáztam és futottam továbbá normálisabb kajákat ettem a home office miatt nyert többletidő miatt.
Hol kellett volna híznom?
8/11 anonim válasza:
10 kiló lement, úgy, hogy egy lusta szr vagyok.
Mondjuk dagadt se voltam, olyan 63 lehettem, most 52-53 között
Csak a nasikkal, meg az ilyen csipsz, pizza, nacsó dolgokkal hagytam fel.
Jah meg a cukor, mondjuk azt eddig sem fogyasztottam
9/11 anonim válasza:
Nem,mert ha unatkozok nem zabálással töltöm el az időt,hanem kitalálok valami hasznos elfoglaltságot.
10/11 anonim válasza:
"Csak a nasikkal, meg az ilyen csipsz, pizza, nacsó dolgokkal hagytam fel."
Ügyes vagy. Nekem ezekről sokkal nehezebb lemondani, ha itthon vagyok, mert sokkal elérhetőbbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!