Csak szerintem túlzás ez?
Sziasztok.
Nemrég volt itt az oldalon egy kérdés: "mit reagálnál, ha a 15 éves lányodról előkerülne egy felvétel, ahol 2 fiú 'nyomja' egyszerre?"
Na most erre rengeteg írták, hogy ők mennyire büszkék lennének erre, meg hogy mekkora sikere van a férfiaknál stb.
Aki pedig írta, hogy az ő értékrendjébe ez már azért nem férne bele, azt csúnyán leteremtették.
Csak szerintem borzasztó, hogy itt tart a világ társadalma?
Nem a világ társadalma, csupán a gyakori társadalma.
De egyetértek szerintem is szomorú, hogy sokan így vélekednek.
Persze az egész egy teljesen hipotetikus, légből kapott dolog. Ezért nincs is nagy súlya, ki, hogyan vélekedik.
Hidd el, hogy nem az a jellemző, amit akkor a többség válaszolt. Fiatal fickók lehettek a válaszolók az anyjuk nevében, annak beleegyezése nélkül.
Náluk pedig álmodik a nyomor.
Minősíti magát a hölgyet ez a felmerült helyzet és magát a szülőt is, hogy a gyermekét így nevelte és valamilyen szinten minősíti a társadalmat amiben élünk.
Én értem, hogy létszügségletű tényező a párzás mindenki számára, de 15 évesen nem hiszem, hogy rendelkezik akkora érzelmi intelligenciával, hogy ezt kezelni tudja, és akkor egyszerre ugye máris 2, mert telhetetlenek is vagyunk. Tehát abszurd és kiábrándító, hogy ma egyes 15 évesek mit meg nem engednek maguknak.
5-ös, biztos vagyok benne, hogy ez nem történt meg a kérdező ismeretségében, csak most, nyári szünetben, egy kamaszfiú, akinek mindig a szexen jár az esze, elképzelte ezt a helyzetet, és föltette kérdésként.
Szóval az egész szimpla kitalálás, hogy "mi lenne, ha...".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!