Hogy bírjátok ki ezt a maszkos életet?
Sajnos mindenhol fel kell venni, de főleg az eu épületkben.
Én kb 2 perc után a földön fetrengve haldoklok, mert nem kapok levegőt.
Én határozottan szeretem.
Nekem ismerős által varrt, rám szabott textil maszkom van. Napi 2-3 órát viselem, gyakran addig is amíg a vonattól hazasétálok - nem megy bele a számba a hajam, a bogár, a por, jelentősen enyhébbek az allergiás tüneteim benne és simán lehet alatta ásítozni. :))))
Én reménykedek hogy ezek után elfogadottabb lesz a maszkviselés, szívesen hordanám a jövőben is a koronavírustól függetlenül is, lehet hogy vennék olyat ami a port jobban szűri. Szerintem kellemes viselet sok előnnyel.
Dolgoztam olyan helyen ahol átnedvesedett papírmaszk volt rajtam 8 órát egyhuzamban, ott se igazán zavart, pedig szemüveges vagyok és határozottan problémáim vannak a légzéssel sokszor. Fura nekem hogy most mennyien akarnak belehalni 10 perc maszkviselésbe. (Ráadásul nem értem, akkor miért papírmaszkkal próbálkoznak, ha léteznek könnyű textilből készültek is, sőt a kendő is elfogadott....??)
Vicces, hogy par ember pruntyog rola, hogy eletveszelyes, egeszsegtelen, WHO nem kavasolja (amugy ez is kamu).
Az nem tunt fel, hogy az orvosok/noverek a tobb oras mutetek alatt evtizedek ota hordanak ilyet es megsem haltak meg? Vagy pont azert kell tobb orvos szerintetek egy muetehez, hogy legyen koztuk, aki tuleli? :D
De azért nem mindegy hogy nyáron a párás melegben hordod, vagy egy hűvös rendelőben.
Nekem ilyen eldobható 100 darabos műtős maszk szerűségem van. Alig jár benne a levegő.
Őszinte leszek, nem értem azokat akik még mindig a gagyi eldobható papírmaszkot hordják. Kényelmetlen is, termeli is a szemetet fölöslegesen.
5 hónapja nyakunkon van a járvány, eddig csak az nem szerzett kényelmes textil maszkot, aki nem akart.
Én írtam a 21-es választ, említettem hogy kifejezetten párás, meleg környezetben hordtam 8 órákat a rossz légzésemmel, mégse volt semmi gond belőle. Ázsiaiak milliói is hordják a párás meleg éghajlaton. Biztos van akinek konkrétan rossz, de szerintem ez a maszkban való megfulladás az emberek (min.) 90%-ánál csak hiszti.
Nem papír masz, szövet szerűség.
Ez nem hiszti. Ilyen melegben elég rossz, télen jobb lesz a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!