Hogy bírjátok ki ezt a maszkos életet?
Sajnos mindenhol fel kell venni, de főleg az eu épületkben.
Én kb 2 perc után a földön fetrengve haldoklok, mert nem kapok levegőt.
2 percet nem birsz ki? gondolj bele más órákig ebben dolgozik.
ha ezzel egy kicsit is megtudjuk akadályozni a terjedését akkor én nem ellenzem.
Nem nagy kunszt, ragasztósgép mellett 8-12 órában napi szinten megszokja az ember.
Maszktól is függ, hogy milyet hordasz. Ez az eldobható maszk rosszabb viselet, mint amit a ragasztógépnél használtam, de nem nagy kunszt ez se, észre se veszem, ha rajtam van, bár én a maszkozásba belevagyok szokva.
Maga a maszk a gépnél sem jelentett problémát, sőt jobb volt, hogy rajtam volt.
Nehezen,ingázom Németország és Ausztria között aztán csodálkozom hogy senki nincs maszk a boltban csak engem néznek hülyének,ezekután akkor mondom én sem viszek be többet ott meg kellene a maszk de rendesek adnak így venni sem kell 😀
Valamelyik tartományban kell maszk a másikban nem, szóval igen ez a korona vicc,itt és mindenhol csak a arról szól a dolog hogy el tudják adni a dolgokat, milyen jó üzlet a maszk majd a szérum na meg a vizsgálatok is jó pénz lesz valamelyik nagy halnak.
Ahova én járok, ott nem szólnak, ha kivan az orrod, amióta nincs veszélyhelyzet, szóval így elviselem.
De vásárolni jellemzően nem megyek oda, ahol kérik, kész elmebaj, hogy eladó, akinek nincs hatósági jogköre, ilyet tegyen, és az ilyen hülyék nem érdemlik meg, hogy pénzt adjak nekik. Mindig megtalálom az arra érdemesebb embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!