Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy bírjátok ki ezt a maszkos...

Hogy bírjátok ki ezt a maszkos életet?

Figyelt kérdés

Sajnos mindenhol fel kell venni, de főleg az eu épületkben.

Én kb 2 perc után a földön fetrengve haldoklok, mert nem kapok levegőt.

2020. júl. 29. 23:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
88%
#10-es, mar rengetegen bizonyitottak, hogy semmi bajod nem lesz a maszk viselestol, szoval ezt a szendioxidra hivatkozo vergodest be lehetne fejezni.
2020. júl. 30. 02:47
 12/26 anonim ***** válasza:
7%

A legutak elzàràsa szerintem nem természetes, különben nem lenne orrlyukunk sem. A szàjon se kéne levegöt venni.

Nem véletlen okoz tüneteket.

2020. júl. 30. 03:20
 13/26 anonim ***** válasza:
94%
Nem okoz semmilyen tüneteket. Maximum placebo tüneteket tapasztalsz
2020. júl. 30. 04:51
 14/26 anonim ***** válasza:
4%

11: A WHO szerint egészségtelen a maszkviselés és nem javasolja.

Jelenleg ez a hivatalos álláspont.

2020. júl. 30. 05:07
 15/26 anonim ***** válasza:
95%
#14-es, akkor mutass egy hivatalos forrast errol, mert anelkul annyit er ez a kijelentes, mintha azt mondanam, hogy a hold sotet oldalan naci zombik elnek.
2020. júl. 30. 05:29
 16/26 anonim ***** válasza:
19%

Hát én már nagyon unom...

Valahol értem, hogy talán jó valamire, valahol meg az egész vírushisztiből elegem van és felejtsük már végre el, mint 11 éve a H1N1-et is sikerült.

Ha nyugodtan ülök, akkor kapok benne levegőt, csak melegít.

Viszont ha eleve pára van, vagy elhasznált levegő, vagy cipekedem vagy futottam a járműhöz vagy lépcsőztem, akkor el szoktam húzni az arcomtól egy-egy pillanatra, hogy kapjak levegőt.

Most még istenes, mert ablakok, ajtók mindenhol nyitva vagy klíma megy.

De ősztől, amikor minden ablak zárva lesz és már maszk nélkül se lehet levegőt kapni, na akkor igazán fincsi lesz...

2020. júl. 30. 05:29
 17/26 anonim ***** válasza:
0%
15: Google 5 mp. alatt kiadja.
2020. júl. 30. 05:31
 18/26 anonim ***** válasza:
97%
#17-es, mondom hiteles. Nem ilyen business insederes szarokra gondolok, amikbol tajekozodsz. Hanem hivatalos informaciora a who-tol. Nem mondott olyat a who, hogy a maszkok hasznalata karos lenne az egeszsegre es az osszes ellene felhozott ervet vagy megcafoltak vagy nem lehet / nem tudtak eddig bizonyitani. Ami nem bizonyitott, arra neveteseges tenykent hivatkozni, mert nem az.
2020. júl. 30. 05:40
 19/26 anonim ***** válasza:
3%
Elvagyok vele, mert nem húzom fel az orromig, így kapok levegőt
2020. júl. 30. 07:38
 20/26 anonim ***** válasza:
96%
5évet ledurrantottam egy vegyiüzemben ennél a papírvacaknál kényelmetlenebb maszkban szóval nem hat meg.
2020. júl. 30. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!