Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha sokáig lesznek ezek a...

Ha sokáig lesznek ezek a korlátozások és folytonos félelem, mikor zár be megint minden, stb., nem lesz nagyarányú depresszió jellemző a lakosságra?

Figyelt kérdés

2020. júl. 28. 18:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%

A helyzet az, hogy biztosan megint be lesz zárva minden, ez már rég így van tervezve, csakhogy olyan szintre fokozzák a pánikot, hogy abba pusztuljanak bele az emberek.

Ha nem látjátok meg végre, mibe akarnak minket belehajszolni, mint a birkákat, akkor meg fogtok halni, mert az állandó félelem olyan mértékben legyengíti a szervezeteteket, hogy az már akármitől megbetegszik.

A félelembe bele lehet halni!!!

Viszont még nem késő elkezdeni józan ésszel gondolkodni és tiszta szívvel cselekedni...

2020. júl. 28. 19:22
 12/21 anonim ***** válasza:
77%

Én ugyanolyan magányosnak érzem magam az emberek közt, mint amikor a szűk családdal be voltunk zárva. Nem voltam jó passzban már a korlátozás előtt sem, nekem kifejezetten szükségem volt a magányra és visszavonulásra. A munkám nem volt sokkal kevesebb, de több időt tölthettem a gyerekemmel. Heti minimum egy alkalommal ki kellett mozdulnom a munka miatt is, de szívesen dolgoztam otthonról. Egy kicsit több idő jutott magamra. Végre volt időm olvasni is. A korlátozások bevezetése előtt történt valami, ami miatt nagyon magam alá kerültem, azt nagyon sajnálom, hogy emiatt feleannyira se tudtam kihasználni, hogy végre együtt lehetek a gyerekemmel. Ha nem történt volna AZ a dolog, akkor életem legszebb 3 hónapja lehetett volna. Így viszont túl sok időt és energiát vett el belőlem az, hogy talpra tudjak állni. Igazából csak a vége felé sikerült. De sokkal rosszabb lett volna, ha emberek közt kellett volna töltenem azokat a hónapokat.

Ha nem az lenne az ára, hogy emberek megbetegszenek és meghalnak és munkahelyek kerülnek veszélybe, akkor én nagyon szívesen töltenék el otthon még egy olyan nyugodt időszakot. Tudom jól, hogy soha többé az életben nem lesz még ennyi időm arra, hogy együtt legyek a gyerekemmel vagy elolvassak néhány jó könyvet.

2020. júl. 28. 19:28
 13/21 anonim ***** válasza:
25%

10.válaszoló

tökéletesen megragadtad a lényeget, a képek önmagukért beszélnek !

Köszönöm

2020. júl. 28. 19:34
 14/21 anonim ***** válasza:
67%

Az a baj, hogy nagyon sok embernek soha a büdös életbe nem fog leesni, hogy ez egy eleve megrendezett valami, ami most zajlik.

2011-es Fertőzés film is ezt mutatja.

Dean Koontz 1981-ben írt könyve is utal a mostani "vírusos" helyzetre.

2020. júl. 28. 19:41
 15/21 anonim ***** válasza:
80%

1, Egy alapból depis nép ezt már fel sem veszi;

2, Sokan örülnek a szívük mélyén ennek, mert legalább nem kell egymással vesződni annyit pl.: a munkahelyen, a tömegközlekedésiken. Ellenben;

3, Akik eddig csak "Legyünk kapcsiban, azt minden jó lesz" címmel éltek eddig egymás mellett, most derül ki, hogy megmaradnak-e egymás mellett, vagy inkább elválnak egymástól... Valahogy nekünk ez kell.

2020. júl. 28. 19:55
 16/21 anonim ***** válasza:
24%

Na, jöttek az ostoba összeesküvéses nyomik.

Az élet nem olyan izgi, mint egy film, cicuskák.

Handmaid's Tale meg... qrvára nem ugyanaz. Pasikák vagytok, látszik.

2020. júl. 28. 20:28
 17/21 anonim ***** válasza:
66%

Nő vagyok (8, 10-es komment az enyém) és mi nem ugyanaz? Befogják a szájukat, hogy k..ssban legyenek. Most is ez van. Maradj csendben, ne merj megszólalni.

És milyen összeesküvéselmélet? Azért, mert a te agyadat átmosták, nehogy azt hidd, hogy attól még nem történnek meg a dolgok, csak mert te a finomított változatát akarod elhinni.

Gondolom te is azt hiszed, hogy majd az egyszer használatos vacak maszk majd mindentől megvéd téged. :D

Utána néztél már annak, hogy mekkora is egy vírus és hogy mire jók az egyszer használatos maszkok?

2020. júl. 28. 20:32
 18/21 anonim ***** válasza:
59%

Én onnan nézem, hogy már most is sokan vannak olyanok, akik átlátják a helyzetet,

de olyan ember is sok van, akinek még fel lehet nyitni a szemét,

és szerintem rájuk kéne koncentrálni. Minél több emberrel kellene beszélni erről, hogy beláthassák az igazságot.

Persze nyilván azokat, akik foggal-körömmel ragaszkodnak a bevezetett intézkedésekhez, nem lehet megmenteni.

2020. júl. 28. 20:43
 19/21 anonim ***** válasza:
30%
1# Mert egy panelban miért ne lehetne könyvtár, miért nem lehet tanulni és miért nem lehet edzeni? Könyvtár az internet és a tanulást is kitudja elégíteni, edzeni simán lehet otthon, egy dumbbell-el is rengeteg mindent lehet kezdeni. Inkább csak azt mondtad volna, hogy társaságra van szükséged vagy mit tudom én de ezek a kifogások nagyon rosszak.
2020. júl. 28. 22:04
 20/21 anonim ***** válasza:
64%

Jó tudni, hogy

az a maroknyi "elit", amelyik most az egész emberiséget rabszolgasorba akarja taszítani, nem most kezdte el ezen tervének megvalósítását.

Már a múlt század elején megkezdték a tevékenységüket azzal, hogy az orvosképzést az irányításuk alá vonták és elterjesztették a vegyi anyagokkal való "gyógyítást".

A vegyszertablettákat nem azért dobták piacra, mert azok olyan csodaszerek, hogy mindenkit meggyógyítanak, hanem pusztán a profitért...

Senki sem tanulta meg az iskolában mi is az egészség, hogy lehet azt megőrizni, pedig állítólag a legfőbb kincsünk az egészség.

Természetesen ez sem véletlen.

Az "elit" számára ugyanis nemkívánatosak az egészséges emberek, hiszen azok egyrészt nem termelnek nekik profitot, mivel nem szednek gyógyszert, másrészt az egészséges embereknek vannak önálló, kreatív ötleteik, így veszélyeztethetik az önkényuralmukat.

Ugyanez az "elit" most újra támadásba lendült ellenünk, de ezúttal a megfélemlítésre alapoznak.

Aki fél, az nem önmaga, könnyen megbetegszik, kiszolgáltatottá, irányíthatóvá válik.

Na, pont ilyen emberek kellenek az "elitnek"

De még most lehet választani, a rabszolgaság és a szabadság között...

2020. júl. 28. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!