Ha azokat a pedofilokat, akik még semmi rosszat nem tettek könnyebben elfogadnák az emberek, akkor többen mernének segítséget kérni és kevesebb erőszak lenne?
Figyelt kérdés
2020. júl. 25. 05:17
21/22 anonim válasza:
Ne haragudj meg, amúgy tök értelmesnek tűnsz, de én a helyedben nem vállalnék gyereket. A pedofília elég kiszámíthatatlan dolog, és ha jól sejtem, nem szeretnéd bántani és megnyomorítani a gyerekeiket, ugye?
22/22 anonim válasza:
#20 Igen, jelentheti, ha úgy látja, veszélyes. Viszont szerintem egyértelmű, hogy a kérdező is tudja, hogy nem normális amit érez, türtőzteti magát és nem áll szándékomban gyermekeket bántani. Ebben az esetben nem hiszem, hogy jelentené. Előírna neki valamilyen terápiát, esetleg gyógyszert és lehet, hogy teljesen "meggyógyulna". Így könnyebb lenne az élet neki is. Ne riogassuk már egymást folyton a legrosszabbal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!