Miért van az hogy egyes embereknek sikerül minden míg másoknak semmi?
Sokat segít az optimizmus mert ha te eldöntöd magadban, hogy ezt én tudom erre képes vagyok akkor sikerülni fog mert a pozitív hozzáállás sugárzik az emberről és mások is meg érzik észre veszik rajtad, hogy ez igen ez határozott tudja mit akar és küzdeni fog ő kell nekünk. De a határozatlanság meg az, hogy nem bízol magadba azt is észre veszik meg érzik és akkor meg az van ha te nem bízol magadban akkor ki mástól várod. Elküldöm neked:Optimizmus 10 pontja!
1 Jó szokásokat fogok kialakítani és ezek rabja leszek!2 Szívemben szeretettel köszöntöm a napot !3 Rendületlenül kitartok míg a sikert el nem érem!4 A természet legnagyobb csodája vagyok!5 Ma úgy fogok élni ,mintha ez lenne az utolsó napom !6 Ma úrrá leszek az érzelmeimen!7 Nevetni fogok a világra8 Ma megszázszorozom értékeimet9 Most fogok cselekedni10 imáimban útmutatást kérek
#11-es, Szabo Peter es tarsainak kozhelyein kivul vannak sajat gondolataid? ( Mert nem ugy tunik. )
Kozhelyes hulyeseggel meg a joszandekod ellenere sem leszel kepes hasznos tanacsot adni masoknak, szoval legyszives ne eroltesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!