Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan maradjak nyugodt...

Hogyan maradjak nyugodt "veszekedés" közben?

Figyelt kérdés

A minap volt egy nézeteltérés a munkahelyen, ami nem volt jogos. Én elpanaszoltam az egyik munkatársamnak, aki közölte a főnökömmel a tudtom nélkül és ő számonkért. Elmondtam neki, hogy mi történt és azt mondta, hogy majd elbeszélget az illetővel. Nem gondoltam, hogy akkora dolog, hogy a főnököt be kell vonni de így alakult. Nem sűrűn keveredek ilyen helyzetekbe de ha mégis, akkor elkezd kalapálni a szívem és azt érzem, hogy rosszul leszek, pláne ha váratlanul ér, mint ez a számonkérés is. Most számítok rá, hogy az az ember a beszélgetés után is belém fog kötni, de félek, hogy nem fogom tudni magam megvédeni mert megint leblokkolok majd és az lesz amit fentebb írtam.

Van valami tipp, ötlet hogy hogyan maradhatnék nyugodt ilyen helyzetekben is?

2020. júl. 22. 13:51
 1/1 anonim ***** válasza:

Egyrészt ne vedd a szívedre. Gondold végig, mi a legrosszabb, ami történhet, ha rosszul üt ki a veszekedés? És ha úgy alakul, annak rád nézve milyen következménye lesz - tényleg olyan rettenetes lenne, mint amennyire tartasz tőle? Jelen helyzetben: semmi. Csúnyán fog nézni rád pár napig az a kolléga. Változik ettől valami?

Másrészt gondold végig előre, hogy mi az, amit el akarsz mondani, milyen érveket szeretnél felsorakoztatni. Ha ő így vagy úgy reagál, arra mit fogsz válaszolni? Készülj fel lélekben.

2020. júl. 22. 14:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!