Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki tett legtöbbet az emberiség...

Ki tett legtöbbet az emberiségért?

Figyelt kérdés
Az eddigi történelem során melyik volt az a személy, aki a legpozitívabb hatással volt az emberiségre? Illetve a jelenleg élők közül van a legjobb hatással az emberiségre?

#legjobb #legpozitívabb
2020. júl. 21. 00:57
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Egy pillanatra komolyan veszem ezt a választ, és felmerül a kérdés, miért? Miért gondolod, hogy tett vmit az emberiségért, amikor azt tudja mindneki, hogy mit tett ellene.
2020. júl. 22. 08:36
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem a 30-as vagyok.... Aki tudja, hogy mekkora válságból jött ki a német (ezáltal az Európai) ipar Hitler hatalomra lépésekor, az tudja, hogy miért érdemel helyet a listán... De számos dolgot sorolhatunk még fel, amik nélküle nem lennének... A Náci Németország termelt ki olyan dolgokat mint például az autópálya, sugárhajtású repülőgép, vagy számos orvosi felfedezés, például a hipotermia pontos tüneteinek dokumentációja... És ez csak apró töredéke a rengeteg dolognak... A történelmet a győztes írja... Én személy szerint nem hiszem, hogy a háborús tettek (amikből minden oldal kivette a részét) árnyat vetnek az elért sikerekre... Ennyi erővel azt is bírálhatnánk, hogy Amerika a 60-as években minden gyógyszert rabokon tesztelt.
2020. júl. 22. 17:57
 33/36 anonim ***** válasza:

Ha nem kevered bele Amerikát, kicsit hitelesebb lennél.

Dr Mengele...

2020. júl. 22. 19:01
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

Most én is beírom azt a személyt, aki a legtöbbet tette az emberiségért szerintem:

Hitler!

2021. szept. 21. 17:47
 35/36 anonim ***** válasza:
Csenki Patrik! (UNFIELD)
2022. máj. 19. 20:16
 36/36 anonim ***** válasza:
26%
Az aki feltalálta az autótuni golást, mert ha az a valaki nem lett volna, akkor az autók tuning nélkül nem lennének jók
2022. aug. 4. 23:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!