Fiúk, ti milyen gyakran jártok fodrászhoz?
Soha.
14 eve vettem egy minosegi hajvagot, mai napig mukodik.
Korabban haver, most meg a felesegem nyir meg.
2 ev alatt visszajott a gep ara, akkor minek fizessek havonta 5 ezret a semmire?
Praktikusabb s időt is spóroló, ha vesz magának az ember hajvágót, ami 2-3 hajvágás után meg is térül.
Megutáltam várni a soromra 10-20 percet olykor bejelentkezéssel is, aztán a trendi buxis fejet köszönöm nem kérem.
A jatt is pofátlan szinten, mint 500-600ft a 2000-3000ft-os hajletolásért...pff.
A fejmasszi az kellemes, de ezért s némi dörgölőzésért nem éri meg az egész.
Végül meg sietsz haza zuhanyozni, mert olyan nincs, hogy ne szúrna a levágott haj...
Szerencsétleneknek van ez a női szolgáltatás:DDD
#13, Valami Philips, rohadt draga volt annak idejen. De megerte.
#14, Na pont hogy nem. Apamnak egy tucat van az ilyen 3 hajvagas egy gep ara vacakokbol. Egyik sem birt ki fel evnel tobbet. Mar ha egyaltalan levagta a hajad, es nem kitepni probalta. Hosszutavol tobbet koltott az olcso kinaiakra mint amennyit en kiadtam egybe.
16
Akinek birkaszőrme haja van, az vegyen spéci fűnyírót fejére...
Másrészt tudni kell használni s TAKARÍTANI IS-KARBANTARTANI egy hajvágót ugye ugye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!