A fiúk is megtudják egymásról állapítani, hogy melyikük helyes és melyikük nem?
Figyelt kérdés
Lányoknál többször van az, hogy mondják egymásnak, hogy de csinos, szép a másik, viszont fiúknál én személy szerint még sosem hallottam ilyet, ezért vagyok kíváncsi.2020. júl. 16. 00:21
11/12 anonim válasza:
Persze, hogy meg tudják állapítani, csak náluk nem szokás ennek hangot adni. Ebből adódik az, hogy sokan azt hiszik, hogy a férfiak erre "nem képesek". Képesek, csak nem teszik hangosan.
12/12 anonim válasza:
Igen, de mivel általában még baráti körben is nagy a versenyszellem, nem szoktuk megtárgyalni, hogy melyik srác nézhet ki nálunk jobban.
Persze néha említés szintjén felmerülhet, meg tudjuk is reálisan megállapítani, de igyekszünk nem foglalkozni vele.
Egy srácnak minden körülmények közt versenyképesnek kell lennie, más előtt se dícsérjük a konkurenciát.
Főleg ha jobban is néz ki, mint mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!