Titeket nem idegesít, amikor a konditerembe beszabadul egy 16 éves kiscsaj csapat, aki végig vicsog irritáló módon?
Órákon keresztül felváltva használtak 2 gépet, hangosan vicsogtak, úgy, hogy még a terem másik felében is hallatszott, harsogtak és minden hülyeségen röhögtek, amin akarva-akaratlanul kiégett az agyam.
Én lettem túl intoleráns, vagy ez tényleg idegesítő?
Fülhallgató megoldja a dolgot.
Amúgy 16 évesen még sokkal többet nevet az ember+ le tudj szarni mások véleményét. Ha esetleg irritálna is néha,valahol irigykedem,jólenne megint fiatalnak lenni :D
Dehogynem. Múltkor is úgy elküldtem őket a pokolba a géptől, mint a huzat. Csak-csak feleselt, én meg megjegyeztem neki, hogy oké, lássuk akkor azt a gyakorlatot, megvárom. Habogott, hogy majd szól, ha végzett, mondom neki, hogy nem, ilyen nincs. Nem azért bszok el 14000 ftot a saját fizetésemből, hogy az 5 kilóval pinalengetésed nézzem fél órán keresztül, szóval vagy nekiállsz most azonnal csinálni, vagy húzol a pokolba innen azonnal. Aztán jött egy srác és mellém állt, akkor sikerült meggyőzni őket, egyébként meg én voltam a ribnc természetesen. :D
Nekem számít a pihenőidő és nem fogok fél órákat várni egy eszközre, amiből van három, de mindhármat befoglalják. Ha rendeltetésszerűen van használva egy gép, általában elég max 10 percet várni rá vagy megbeszélni azzal, aki használja, hogy amíg pihen a két szett között, mehess te is. Ezekkel nem lehetetett. Odamész, szólsz és akkor kezdenek el edzeni és még nekik áll feljebb.
Vicsog?? Az meg mi?
Egyébként engem is zavarnak a visítozó tinik. Én sosem voltam ilyen idióta, fel nem foghatom, miért kell ilyen elmeháborodott módon feltűnősködni. Ha a teremben befoglalnának egy olyan gépet, ami kell, elküldeném őket a halál f... az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!