Szerintetek ha egy csapat tizeneves fiu 3 even keresztul be lenne zarva valahova es egyszercsak felbukkanna egy lany mi tortenne?
Figyelt kérdés
Aki latta az utvesztot annak ismeros a szitu. De tenyleg kivancsi vagyok hogy mennyire mozdulnanak ra.2019. okt. 31. 07:30
1/9 anonim válasza:
Egyértelműen a fiúk személyiségétôl függ
2/9 anonim válasza:
En megeroszakolnam. Lehet kegyetlen, de ez van
3/9 anonim válasza:
Én valószínűleg továbbra is azon agyalnék, hogy hogyan tudnék kijutni onnan.
4/9 anonim válasza:
Nem lehet tudni, nem mindenki állat. Én pl sose dugtam, mégse eröszakolok meg senkit. 27F
5/9 anonim válasza:
a túlélési ösztön erősebb, mint a szaporodási vágy
igazából mind2 ösztön, de ha 3 évig be vagy zárva valahova, akkor nem az a legfontosabb, hogy dugni akarj valakivel, még ha ott is a lehetőség végre
6/9 anonim válasza:
Melegek lennének, és utálnák a lányt.
9/9 anonim válasza:
Egy normális embert örök életében, kísérné a bűntudat. Én biztos hogy nem tenném meg, még ha 20 - évig lennék be zárva akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!