Hogyan legyek elfogadó, meg toleráns ha velem senki sem az?
Kezdem ott, hogy eddig senkit sem sértettem meg. 6-7 évesen a szüleim leültettek és belémbeszélték, hogy soha senkit nem szabad kinevetnem, megmondanom, és ha pl. kaja maradékos a szája akkor nem szabad hangosan mondani, ne hallja más.
Soha sem cigányoztam, zsidóztam, négereztem , b#ziztam le senkit.
Szóval ilyen vagyok.
Az a baj, hogy már alapvető dolgokat nem merek mondani senkinek, mindig attól felek valakit megsértek.
Ugyanakkor velem ritkán viselkedtek így. Iskolába zsidóztak, szappan volt a gúny nevem, volt, hogy rugdostak, vertek, összefirkálták a ruhám , vilagos színű gatyába mentem aztán csokit tettek a székemre, majd beleülve én lettem a szaáros szappan.
Vége lett mert leérettségiztem.
Munkahelyen úgy beszéltek velem mint valami szeméttel, kövér vagyok ezért nem azt mondták, hogy " gyere ide " hanem "gurulj ide " pedig álló munka volt nem volt szék. Puffancs vagy Henger neven volt a megszólítás.
Otthagytam az egészet a francba mert nem szóltam soha senkinek vissza, mosolyogtam, tűrtem. Már ez a sok gúny sakkban tart, fáj, nem szolgáltam rá úgy vélem.
13.
Ez nem igazán válasz a kérdésemre. "Miért nem teszel ellene?" Van konditerem, van személyi edző, van internet, van diéta. Számtalan eszköz a rendelkezésedre áll. Önmagában az, hogy fehér kenyeret eszel - én is szeretem - nem tart kövéren, ha mellette megfelelően mozogsz. Elsőre nehéz lemenni, ezt aláírom, de hozzá szoksz, hidd el.
Pék ezután már nem lehetsz?
Dolgoztam 1 napot pékségbe, nagyon nehéz meló, könnyebb a 33 celsius fokba betonozni :D pedig az sem jó.
Azért nem teszek ellene mert lusta vagyok. :)
Látom, törölték is a válaszom. Akkor tisztázzuk, arra az esetre, ha mégsem troll vagy (mert azesetben nem akartalak megbántani):
Értelmesen megkérdeztem, miért nem teszel a helyzeted javításáért, amit először úgy ahogy van ignoráltál, másodszor pedig egy mosoly emoticon kíséretében bejelented hogy "hát mer' lusta vagyok". Ha te elvicceled, mi a fenté gondoljunk, minthogy komolytalan a kérdés?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!