Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan legyek elfogadó, meg...

Hogyan legyek elfogadó, meg toleráns ha velem senki sem az?

Figyelt kérdés

Kezdem ott, hogy eddig senkit sem sértettem meg. 6-7 évesen a szüleim leültettek és belémbeszélték, hogy soha senkit nem szabad kinevetnem, megmondanom, és ha pl. kaja maradékos a szája akkor nem szabad hangosan mondani, ne hallja más.

Soha sem cigányoztam, zsidóztam, négereztem , b#ziztam le senkit.

Szóval ilyen vagyok.

Az a baj, hogy már alapvető dolgokat nem merek mondani senkinek, mindig attól felek valakit megsértek.

Ugyanakkor velem ritkán viselkedtek így. Iskolába zsidóztak, szappan volt a gúny nevem, volt, hogy rugdostak, vertek, összefirkálták a ruhám , vilagos színű gatyába mentem aztán csokit tettek a székemre, majd beleülve én lettem a szaáros szappan.

Vége lett mert leérettségiztem.

Munkahelyen úgy beszéltek velem mint valami szeméttel, kövér vagyok ezért nem azt mondták, hogy " gyere ide " hanem "gurulj ide " pedig álló munka volt nem volt szék. Puffancs vagy Henger neven volt a megszólítás.

Otthagytam az egészet a francba mert nem szóltam soha senkinek vissza, mosolyogtam, tűrtem. Már ez a sok gúny sakkban tart, fáj, nem szolgáltam rá úgy vélem.

2020. júl. 13. 23:38
1 2
 11/17 Sunshinedoll ***** válasza:
Az, hogy mások hogy bánnak veled az nem téged, hanem a többieket minősíti. Az, hogy te hogy bánsz másokkal, az téged minősít. Az, hogy te hogyan reagálsz a veled történtekre az is téged minősít és a te felelősséged.
2020. júl. 14. 09:48
 12/17 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, ezek szerint teljesen ignorálod, amit a 6. válaszban leírtam neked. Pedig kíváncsi lettem volna a válaszodra.
2020. júl. 14. 11:42
 13/17 A kérdező kommentje:
#6 #12 azért mert szeretek enni, nem bírok fehér kenyér nélkül lenni. Egyébként pont ezért akartam pék lenni csak elcsesztem a jelentkezést és szakközépbe mentem nem szakiskolába, úgy voltam vele, hogy akkor majd utána, de aztán volt szerencsém 1 napot lenni a pékségbe és inkább maradok annál, hogy megeszem. :)
2020. júl. 14. 11:46
 14/17 anonim ***** válasza:

13.

Ez nem igazán válasz a kérdésemre. "Miért nem teszel ellene?" Van konditerem, van személyi edző, van internet, van diéta. Számtalan eszköz a rendelkezésedre áll. Önmagában az, hogy fehér kenyeret eszel - én is szeretem - nem tart kövéren, ha mellette megfelelően mozogsz. Elsőre nehéz lemenni, ezt aláírom, de hozzá szoksz, hidd el.

Pék ezután már nem lehetsz?

2020. júl. 14. 12:07
 15/17 A kérdező kommentje:

Dolgoztam 1 napot pékségbe, nagyon nehéz meló, könnyebb a 33 celsius fokba betonozni :D pedig az sem jó.

Azért nem teszek ellene mert lusta vagyok. :)

2020. júl. 14. 12:10
 16/17 A kérdező kommentje:
Feladom. Mi lesz a következő? Kiírják a közelkedés kategóriába, hogy benyomott kuplungnál csikorgás hallatszik , te meg odamész és leírod, hogy egy troll mert nem is csikorgás hanem ciripelés? Nem értem az ilyen formákat, de biztos neked van igazad.
2020. júl. 14. 13:05
 17/17 anonim ***** válasza:

Látom, törölték is a válaszom. Akkor tisztázzuk, arra az esetre, ha mégsem troll vagy (mert azesetben nem akartalak megbántani):

Értelmesen megkérdeztem, miért nem teszel a helyzeted javításáért, amit először úgy ahogy van ignoráltál, másodszor pedig egy mosoly emoticon kíséretében bejelented hogy "hát mer' lusta vagyok". Ha te elvicceled, mi a fenté gondoljunk, minthogy komolytalan a kérdés?!

2020. júl. 15. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!