Mikor voltál a legboldogabb az életedben és mi történt akkor?
Iazán megkapó történetek, és mindegyik óriási öröm lehetett.
Nekem az volt talán a legnagyobb örömöm, amikor a 3. diplomámat - ráadásul külföldön, idegen nyelven végeztem az Akadémiát - közepesnél jobb eredménnyel (3,65) kaptam meg.
Szerelmes történetem is van. :-)
Vendéglátós vagyok, és volt egy nagyon csinos törzsvendégem. Miután többször, ha az idö is engedte, elbeszélgettünk, egyszer csak meghívott egy kiállításra. Ki tudtam volna bújni a börömböl, annyira örültem, hogy privát fogunk találkozni. ;-)
Meg is jelent, MIND A HÁROM gyermekével....
Kidrült, hogy elvált, és egyedül neveli a gyerekeket.
Na az volt csak a döbbenet...
...ennek ellenére összejöttünk, és 5 évig voltunk együtt.
Nagyon szép idöszak volt az életemben.
Amikor az exem hozzám költözött és megismertem a kislányát és első alkalommal éreztem meg milyen igazi családban lenni, mert a szülei is nagyon aranyosak voltak velem.
Ez volt az első ilyen.
A második legeslegboldogabb pillanat, amikor először kiderült, hogy várandós vagyok, és az első kislányom megszületett, és az édesapja tekintetével nézett rám, as maga csöppnyi szemeiből:D
16+ Szóval a sors nagyon kegyes volt hozzám, mert nem egy ilyen pillanat volt az életemben, hanem több:D
Hát hiába, léteznek olyan ajándékok odafentről, amik sok mindenért kárpótólják az embert.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!