Alsóval. Mindig veszek fel. Pizsama alá nem. Nem hordok olyan alsót ami a linken van. Fecskét viszont igen és boxert is.
2020. júl. 15. 10:38
2/10 anonim válasza:
Csak itthon nem hordok, ha megyek valahova, akkor mindig veszek fel
2020. júl. 17. 12:39
3/10 anonim válasza:
Én mostanában fürdőkatyában közlekedem csak, mivel sofőr vagyok hosszú utakon a golyóimat szét nyomja a gatya ezért anélkül vagyok.
2020. aug. 5. 01:41
4/10 anonim válasza:
Mindig még melegben is. N komfortos nélküle. Meg most képzeld el beizzad a s*gged és a folt nem az alsoba hanem mondjuk egy világosabb nadrágba megy. Undorító. Az alsó azért is jó mert így a nadrágot is fel lehet 3-4x venni ha az alsot valtogatod.
2020. aug. 5. 11:44
5/10 anonim válasza:
én alsó nélkül vagyok. nekem kényelmesebb alsógatya nélkül, nem hiányzik a mindennapi életemből.
2020. aug. 26. 09:20
6/10 anonim válasza:
Én boxert hordok mindig, kivéve amikor alszom. Alvásnál ugyanis csak egy póló van rajtam, vagy néha még az se. 🙂
2020. aug. 27. 14:19
7/10 anonim válasza:
Érdekes az a link
2020. aug. 27. 17:06
8/10 anonim válasza:
Anno sulis voltam reggel úszásra jártunk úszás után öltözéskor egyik osztály társam öltözőt át akkor nem vete visza a boxer alsóját egyszer mondta hogy így kényelmesen nem értetem a lényegét hogy minek vet fel előtte, utána már nem vette visza, de nem zavartata magát át látszót neki a formálya.
2021. jún. 30. 04:06
9/10 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet alsó ruházatot hordani; valamint buszon pl mindenképp, mert pl lehet, hogy az előtted ülő valaki leizzadta pl a széket, és akkor abba lehet, hogy kellemetlen beleülni, meg lehet,hogy nem is feltétlenül túlzottan higénikus.
2021. júl. 8. 21:15
10/10 anonim válasza:
Csak itthon van hogy nincs rajtam alsó, egyetlen egyszer indultam el így motorral (természetesen nadrág az volt rajtam😂), de mikor rajta ülve picit hátrébb akartam lökni magam a lábammal, hát.... Mondhatni, diótörőként funkcionált a tank... Szóval jól könnyes szemmel bejöttem és fevettem egy alsót is🤷♂️
Leget hogy ettől független volt, és a motorom alapból egy golyógyilkos, de nem akarom mégegyszer kipróbálni. Amúgy sem lenne kellemes egy esetleges balesetben seggen csúszni így/ szétszaggatott nadrággal hazajönni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!