Mi volt az első emléketek és hány évesek voltatok? (Ha emlékeztek rá)
Van egy olyan emlékem, amikor kb három évesen ülök a régi házunkban, és kisautóval játszom. Másik emlékem, amikor apàval játszom egy ilyen kis műanyag figuràval, ami rugós és felugrik. Harmadik pedig az amikor sírok, mert nem akarom kezdeni az óvodát, a következő emlékem már az, amikor az első napon visz édesanyám óvodába, sírok, aztán horgàszósat játszok két gyerekkel (ezt vicces most felidézni, mert pont horgászvizsgàra készülök épp :D).
Ezek az első emlékeim.
Két éves koromból van az első, amire emlékszem. Hetekre kórházba kerültem. Szüleim nem lehettek bent, de beküldték a kedvenc játékaimat, amiket egy nálam nagyobb kisfiú, akivel egy szobában voltam, összetört és letépte a macim arcát.
Emlékszem valami piros ételre, amikor anyámnak évekkel később említettem, hogy ezekre emlékszem, azt mondta, hogy céklát küldött be, az lehetett az.
A kórterem hangulatára és elrendezésére emlékszem még, hogy hol volt az én ágyam, meg a kisfiúé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!