Hogy fogadnád, ha egy értelmes személy jóindulatúan beszélgetést kezdeményezne veled miközben a telefonodat nézed, újságot/könyvet olvasol? (Nem a társkeresés a célom.) Kort,nemet írjatok légyszi.
Hát, engem nagyon dühít, amikor idegenek dumálnak nekem, és nem veszik észre, hogy baromira nem érdekelnek.
Útbaigazítást, vagy egyéb tájékoztatást/segítséget szívesen adok, de nem fecserészek.
10-es vagyok, javítok a válaszomon, egyszer elcsevegtem egy kislánnyal a villamoson. Olyan 12-13 éves lehetett, én 29N, és felugrott a villamosra, megkérdezte, ez megy-e arra, amerre, mondtam igen, megkérdezte, hány megálló. Aztán elkezdett beszélni, hogy fogászatra megy, fogszabályzón állíttatni, aztán találkozik a bátyjával, stb. Vele beszélgettem, egyrészt jófej volt, másrészt izgult a fogorvos miatt, de látszott is rajta, hát szóval tartottam.
De felnőtt férfiakkal semmi kedvem beszélgetni, semmi jó nem sül ki belőle.
Hangulattól és időtől is függ. Ha épp jókedvem van és nem is sietek különösebben sehová, akkor hajlandó vagyok egy kis beszélgetésre, ismerkedésre.
De ha eközül a két tényező közül már csak az egyik is hiányzik, akkor sajnos semmit sem ígérhetek.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!