Melyik név tetszik jobban? Vazul vagy Vajk?
Figyelt kérdés
Indokoljátok meg, hogy miért/miért nem? Kíváncsi vagyok mit gondoltok.2020. júl. 9. 11:20
11/39 A kérdező kommentje:
Köszi
2020. júl. 9. 12:02
12/39 anonim válasza:
Várom, hogy ezen az oldalon normális nevekről szóljon végre kérdés, nem ilyen röhejes gusztustalan szarokról
13/39 A kérdező kommentje:
Igazából valamennyire igazad van, mert az én nevem Vajk, de kishíján Vazul lettem volna...:/
2020. júl. 9. 12:08
14/39 anonim válasza:
Egyiksem, de ha mindenképp választanom kellene, akkor a Vajk.
15/39 A kérdező kommentje:
Tényleg nehéz döntés.
2020. júl. 9. 13:21
17/39 A kérdező kommentje:
#16 Igen :)
2020. júl. 9. 14:33
18/39 anonim válasza:
Rámentem a Vajkra. Nekem az nagyon ilyen vaskos, nehézkes, kemény név; mintha mondjuk ilyen ólom lenne a lábára kötve; ilyen jóó nagy;és azokat vonszolná maga után. Meg nekem ez szóval túl ilyen karcos; bevallom, kicsit az "otromba" szó is eszembe jutott ennek a névnek a hallatán sajnos:S:S És bocsi, és nem akartam senkit megbántani; de szal nekem a Vajk az meg olyan kedvesen, szépen, lágyan hangzik, azt olyan jóó kimondani. Arról a szóról (hogy Vajk) nekem a kedvesség jut eszembe.
19/39 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:)
2020. júl. 18. 09:34
20/39 anonim válasza:
Úgy tudom Vajk volt István király pogány neve, míg meg nem keresztelkedett. Nekem speciel tetszik, de csak második névként adnám a gyerekemnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!