Nem néznének furának, ha az utcán magyar népviseletbe öltözve járkálnék?
Figyelt kérdés
És úgy mennék iskolába, boltba...2020. júl. 6. 13:21
11/14 anonim válasza:
jó nyolcas, de most mondd meg, hülyének nézésen kívül mit csináljunk egy gyerekkel, aki teszi az agyát hogy mekkora népviselet is ő, de arra képtelen, hogy megfelelő nemzetiségű példát linkeljen be (és nem azt várom el hogy felismerje a stílust amit hordani akar csak hogy el tudjon olvasni három MAGYAR szót)
12/14 anonim válasza:
illetve fenntartom, hogy semmire sem jó, kivéve ha a pénzedet akarod mutogatni (mert az igazi népviselet kicsit drága ahhoz, hogy átlagember mindennapokon nyúzza), vagy az igénytelenségedet (ha veszel valami "magyaros" mintás cuccot a kínaiban)
13/14 anonim válasza:
Az ilyennel valóban nem lehet mit kezdeni.
14/14 A kérdező kommentje:
Ne feledje, aki minden ok nélkül nekem esik, az magát minősíti.
Nem mondtam, hogy breton népviseletben akarok járni, nem is ezért linkeltem be azt. Azért azt linkeltem, mert az is népviselet, egy szóval se mondtam, hogy pontosan olyanban akarok járni.
2020. júl. 13. 06:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!