Tudtok jó minőségű, magyar online boltokat?
Olyat keresnék ami jo minőségű és ár-érték arányban jó.
A sinsay-ről mik a vélemények?
Egyebet ismertek?
Illetve olyat ismertek ahol egyedileg varrot, hagyományos ruhákat lehet venni?
Köszönöm
(A kategória lehet nem jó)
Ez a bolyhosodas az en Zaras 5x annyiba kerulo pulcsimrol is elmondhato... mindegyik ilyen.
Szerintem jo darabokat ki lehet fogni Sinsayben, es ar-ertek aranyban eleg jo. Nekem nem tetszenek ott a ruhak, van egy ket basic darabom es ennyi, de azok jo minoseguek. H&M, Cropp, House ezeket ajanlom meg. A tobbi hiresebb boltbol: Bershka, Pull stb. nem tudom hogy lehet e hazig rendelni. Ha igen, akkor ezeket is ajanlom. En a bershkat szeretem a legjobban.
Azok a bolyhok akkor latszodnak ha valaki közelről vizsgálja a pulcsid xd és borotvaval le lehet vágni a bolyhokat.
Én a H&M et javaslom
“Azok a bolyhok akkor latszodnak ha valaki közelről vizsgálja a pulcsid xd és borotvaval le lehet vágni a bolyhokat””
Ezek 2 méterről is látszanak, és normális ruhát nem kell borotválni
Kínai gagyi az egész.
Érdekes az ugyanakkor a sportsdirectben vett hasonló pulcsin, amit még többet us hordtam és alig 1,5* annyiba került, annak semmi baja
Ha van a pulcsi alatt polo hogy erezned?
Nekem csak kívülről bolyhosodik néhány.
Borotvalni meg egy fél perces művelet nem éri meg emiatt 5x drágább pulcsit venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!