Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tudtok jó minőségű, magyar...

Tudtok jó minőségű, magyar online boltokat?

Figyelt kérdés

Olyat keresnék ami jo minőségű és ár-érték arányban jó.

A sinsay-ről mik a vélemények?

Egyebet ismertek?

Illetve olyat ismertek ahol egyedileg varrot, hagyományos ruhákat lehet venni?

Köszönöm

(A kategória lehet nem jó)

2020. ápr. 9. 22:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
sinsay - kínai gagyi...nekem is van onnan egy pulcsim, kb 6szor volt rajtam és már bolyhos
2020. ápr. 9. 22:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez a bolyhosodas az en Zaras 5x annyiba kerulo pulcsimrol is elmondhato... mindegyik ilyen.

Szerintem jo darabokat ki lehet fogni Sinsayben, es ar-ertek aranyban eleg jo. Nekem nem tetszenek ott a ruhak, van egy ket basic darabom es ennyi, de azok jo minoseguek. H&M, Cropp, House ezeket ajanlom meg. A tobbi hiresebb boltbol: Bershka, Pull stb. nem tudom hogy lehet e hazig rendelni. Ha igen, akkor ezeket is ajanlom. En a bershkat szeretem a legjobban.

2020. ápr. 9. 22:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Azok a bolyhok akkor latszodnak ha valaki közelről vizsgálja a pulcsid xd és borotvaval le lehet vágni a bolyhokat.

Én a H&M et javaslom

2020. ápr. 9. 23:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Cafolom, erezni is lehet, speciel nekem minden kedvem elmegy attol h bolyhos ruha erjen hozzam.
2020. ápr. 10. 03:39
 5/8 anonim ***** válasza:
71%
Ha egyedit akarsz akkor Nubu de az nem a fast fashion arkategoria... jo minosegu, magyarok varrjak, nem pedig kinai rabszolgak
2020. ápr. 10. 04:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

“Azok a bolyhok akkor latszodnak ha valaki közelről vizsgálja a pulcsid xd és borotvaval le lehet vágni a bolyhokat””

Ezek 2 méterről is látszanak, és normális ruhát nem kell borotválni

Kínai gagyi az egész.

Érdekes az ugyanakkor a sportsdirectben vett hasonló pulcsin, amit még többet us hordtam és alig 1,5* annyiba került, annak semmi baja

2020. ápr. 10. 12:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha van a pulcsi alatt polo hogy erezned?

Nekem csak kívülről bolyhosodik néhány.

Borotvalni meg egy fél perces művelet nem éri meg emiatt 5x drágább pulcsit venni

2020. ápr. 10. 15:02
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak pulcsi bolyhosodhat. Egyszerűen undorito hozzaerni, es kínai gagyi hatást kelt. Altalaban mostmar észreveszem h mely darabok hajlamosak bolyhosodasra, es elkerülöm azokat. H&Mben is van jo fajta, meg bolyhos. Borotvával meg nem jon le, de nem is akarom minden mosás utan borotvalgatni a ruhaimat :Dddd
2020. ápr. 11. 03:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!