Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kibírnátok szerintetek, ha 5...

Kibírnátok szerintetek, ha 5 teljes éven át egyedül kellene a lakásotokban élnetek?

Figyelt kérdés
2020. júl. 5. 22:45
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

20-25 éves korom közt éltem egyedül 2 kutyával. Jó volt, de hiányzott egy társ. 24 évesen jöttem össze a párommal, 25 évesen mentem férjhez, azóta mindkét kutyám meghalt:( Az nagyon nehéz és fájdalmas volt:(

Közben idén lett egy közösen örökbefogadott kutyusunk.😊

Tavaly a férjem kórházba került hirtelen műteni kellett. 4 teljes napot voltam egyedül itthon, és borzasztóan hiányzott.☹️ 10+ éve együtt vagyunk, nagyon rossz volt nélküle.

Egyébként rajta kívül emberek társaságára nem vágyom. Az nem hiányzik. Mikor szingli voltam, akkor is inkább egyedül mint emberek között. Itthon elfoglaltam magam, van hobbim, szeretek olvasni, sorozatokat nézni neten, kutyázni. Ilyenek.

2020. aug. 30. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!