Kibírnátok szerintetek, ha 5 teljes éven át egyedül kellene a lakásotokban élnetek?
Kérdező, gondolom nem úgy értetted, hogy a lakásból ki se mozdulhatok, ott vendéget nem fogadhatok, mert azt nem lakásnak, hanem börtönnek hívják.
Ha egyszerűen arról van szó, hogy egyedül élek, de tartom a kapcsolatot családommal, rokonaimmal, barátaimmal; időnként én látogatom meg őket, máskor ők engem; továbbá járok dolgozni is emberek közé; nos akkor azt mondom: 9 évig éltem így. Van rossz oldala is, nem akartam volna így megöregedni, de van jó oldala is. Könnyebb és egyszerűbb, igaz egyhangúbb ez az élet, mint párkapcsolatban élni.
#6:
És akkor mi a f.asz van? Van internet, meg tudod az ember eljár dolgozni, szórakozni, kirándulni, stb. Mindezt úgy, hogy senki nem pofázik bele az életedbe. Hawaii DJ. 😁
Ugyan miert ne?
10 evet laktam egyedul kertes hazban. Tudod attol meg léteznek szulok, rokonok, haverok, melo, bevasarlas, steand, stb stb.
Max az ilyen durva tarsfuggoknek lehet gond egyedül lakni.
Kifejezetten ez a vágyam.
Nem csak 5, 50 évet is simán
Nem...utálom a magányt :(
Néha jó de azért nem bírnák ki 5 évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!