Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha a férfiak életük derekán...

Ha a férfiak életük derekán azért választanak fiatal lányt párul, hogy fiatalabbnak látsszanak...?

Figyelt kérdés

... akkor miért nem inkább jóval idősebb nőt választanak, mert amellett tényleg fiatalabbnak látszanának?

Nekem ez rejtély.

A jóval fiatalabb mellett még inkább látszanak a ráncaik, meg a behúzott has.

Nem kis vicceske vagyok, tényleg érdekel.

2020. júl. 5. 10:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%

"azért választanak fiatal lányt párul, hogy fiatalabbnak látsszanak"

Nem azért. Azért mert a fiatal lányok általában véve vonzóbbak mint az idősebbek. Egy ilyen kapcsolatban nem a férfi akar újra fiatal lenni és olyan dolgokat csinálni mint a fiatalok (rögtön kiábrándulna belőle a csaj) hanem a fiatal nőt imponálja a férfi érett, kiforrott karaktere és/vagy a már kiépített egzisztenciájából finanszírozott életvitele (hány kérdést és választ láttam már itt olyan nőktől akik kifejezetten az idősebb pasikra buknak). Persze vannak nők akik csak a pénzért vannak egy ilyen férfival de a férfi se hülye hogy ne vágja le mi a helyzet. De az a kapcsolat olyan is.

2020. júl. 5. 11:42
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! És azt is, hogy komolyan vettétek a kérdést, normális válaszokat adtatok.
2020. júl. 5. 12:09
 13/16 A kérdező kommentje:
Még mielőtt: mindenkit felpontoztam, mert értékeltem a kérdésemre fordított időt.
2020. júl. 5. 12:12
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Sokan mint az en parjaim is lergadtak pasikent a multjukban. Es azt probaljak fiatalabb nokkel visszahozni es ujraelni a diatalsagaukat. Sajnos reszukrol ez nincs ennyire sarkosan megfogalmazva, sokkal inkabb csak erzik milyen jo egy fiatalabb novel meg imponal nekik, hogy szep fiatalos feszes es felnez rajuk mert ok meg tapaszaltabbak, vedelmezok, netan anyagilag biztosabb labon allnak.

Nezd amit en megfigyeltem sajat parkapcsolataimban is es masokeban is ahol a nonel joval idosebb a pasas, ott nem a pasik akartak fiatalabbnak tunni hanem egyszeruen kerestek azt hogy ujra oylan elwtuk legyen mint 10-20 evvel ezelott amit titkon visszasirnak csak akkor ugye meg masik veluk egykoru novel voltak. Egy pelda: kisgyerekeik mellett elvalt a pasas es ugy 6 evvel kesobb lett uj baratnoje aki joval fiatalabb es gyermektelen volt meg. Mivel nagyon hianyzott a csaladban eles elmenye ezert nagyon tetszett neki hogy a no akar tole gyereket es ujra lehet kispapa es babazhat es jatszoterezhet es remelte ez majd nem valassal vegzodik. Ettol nem erezte fiatalabbnak magat es nem a "fiatalabbnak latszodas volt a cel", csak az elveszett regi elet ujraelese es kiteljestese.

Sajnos azonban ezek eleg bukora allnak majd kesobb, mert fizikailag es lelkileg se birjak majd a kis gyerekeket...60 evesen mennek majd ballagasra?...mar utana nem fognak egyutt motorozgatni es hasonlok. Es hat amikor ok 60pluszosok a nojuk lehet csak 40 es majd szepen megcslja az oreg muksot.

2020. júl. 5. 13:19
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

"Ha pl. szeretne a férfi családot alapítani, arra is jobban megfelel egy fiatalabb nő. Egyrészt, mert egy 20-as éveinek elején járó értelmes nőt még lehet "nevelni"

Bakker, most derül ki, hogy a huszonéves koromban rámírogató ötvenesek valójában örökbe akartak fogadni? :D

2020. júl. 5. 16:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha ez neked rejtély, akkor te biztosan nő vagy. Azért, mert kapuzárási pánikban szenvednek, és ha van pénzük, és megtehetik, akkor inkább fiatalabb nővel mutatkoznak, mert, akkor esetleg még elhiszik nekik, hogy tudnak is teljesíteni, és amúgy ha tudnak is, akkor is inkább fiatalabb nőkkel fekszenek le, és én is csak így tennék. Ennyire egyszerű. A férfi = szex. Ha van szex, akkor minden van, és egy idősebb férfi, ha megteheti, akkor inkább fiatalabb nővel akar szexelni, mint magával egyidős, pláne nem idősebb nőve. Semmi köze annak, hogy minek akar látszani, és egy gazdag pasi nem húzza be a hasát, mert ugat, aki ugat, itt a pénz beszél.
2020. júl. 6. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!