Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem merek egyedül menni...

Nem merek egyedül menni különböző helyekre, mert attól félek, elrabolnak, esetleg megerőszakolnak, viszont nyilván mennem kell egyes helyekre. Hogyan érezhetném magam nagyobb biztonságban?18/L

Figyelt kérdés
Persze, lehet, hogy kicsit alaptalan ez a félelem, de mostanában annyit hallottam, hogy elrabolnak/megerőszakolnak lányokat. Jó lenne valamilyen önvédelmi tanfolyamra menni, csak most nem nagyon találtam felénk.
2020. júl. 3. 09:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Az alapokat pár hónap alatt meg lehet tanulni.

Aztán egy átlag támadót pár jól irányozott csapással harcképtelenné lehet tenni.

2020. júl. 3. 13:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként megnéztem ezt a Bruce Lee - Chuck Norris összecsapást, nem erre számítottam. Azt gondoltam, hogy egy real life ringben verekednek amiben semmi megrendezett jelenet nincs. Amit itt láttunk az mind csak egy megrendezett baromság.
2020. júl. 3. 13:10
 13/14 anonim ***** válasza:

Jarj boxra. Onbizalmat ad,jokedvet,lelki egyensulyt es hatarozott kisugarzast.

Oltozz visszafogottan. Nadragkosztum stb. Semleges irodai cucc. Semmi rovidnaci ,miniszoknya vagy dekoltazs. Semmi feltuno szin. Olvasj a tomegbe. Legtobbszor a tomegtol eltero elemeket szurjak ki,vagy olyan cipoben levoket,amiben latszik,h nem tud elmenekulni.

Hord sokkolot,boxert,kest,fujos desodort.

Megkotos kenyelmes futasra alkalmas lapos talpu cipoben jarj,amiben 10 km-t lazan lefutsz.

Jarj futni rendszeresen. Onbizalmat ad,lelki egyensulyt.

Bull tipusu kutyakhoz keresnek ideiglenes befogadot! Te fedelet es elelmet adaz a kutyanak ,o meg biztonsagot es vedelmet ad neked a setak es futasok soran. Hasznald ki ezt a lehetoseget es segits mindkettotokon. ❤️

2020. júl. 3. 14:32
 14/14 anonim válasza:
Szia nekem volt szorongásom féltem a túl nagy tömegtől meg ilyesmi :$ sehova nem tudtam egyedül menni mert féltem mindig, hogy történik vlm én úgy küzdöttem le, hogy messze lakkik a barátom és sokat kellet buszozni azóta nem félek annyira és nem parazom túl a dolgokat hordok magánál egy kis kést paprika sprayt meg boxert 😅
2021. jan. 25. 17:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!