Mi egyforma és különböző a szegénység és a tartós súlyos betegség emberi életre gyakorolt hatásaiban?
Figyelt kérdés
2020. jún. 28. 19:29
21/22 A kérdező kommentje:
Az egész kérdés azért merült fel bennem. Mert öcsém egész életében súlyos beteg volt, én haláláig támogattam, és így nem kellett nélkülőznie anyagilag. De saját emlékezet határom úgy ötéves korom körüli, és akkor nagyon beteg volt már az egy évvel fiatalabb testvérem. Néhány évvel az ő halála után szegényedtem el. És sajnos azt tapasztalatom, hogy nagyon hasonló dolgokat él meg így az ember, mint amikről ő számolt be nekem. Amúgy öcsemel is beszéltünk arról, hogy a szegénység úgyan olyan sz@r lehet, mint a betegsége. ...
2020. jún. 29. 07:05
22/22 A kérdező kommentje:
A meggazagodásra meg annyit, hogy vannak szegények, gazdagok és a középosztály közepe. No ez a réteg az utóbbi negyven évben nyugaton a felére vagy inkább a harmadára csökkent, Magyarországon meg több mint hetven éve, nem is igazán létezik.
2020. jún. 29. 07:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!