Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehet leküzdeni az erős...

Hogy lehet leküzdeni az erős önbizalom hiányt?

Figyelt kérdés

18 vagyok,és nem tudom elfogadni a külsőm.Eddigi párkapcsolataim megcsalással végződtek.Sose voltam elégedett magammal,de azok után mégjobban megzuhant az önbizalmam.Most lett barátom,viszont csak rosszabb azóta.Próbálok neki megfelelni,de úgy érzem bármit teszek magammal nem segít.Egy műtétem is volt,mert eláltak a füleim és zavart.Azt hittem jobb lesz utána de nem.Szorongok más lányok közelében,mert folyton tudatt alatt azt nézem,melyik lány milyen és mennyivel szebb nálam.(Tudom,hogy nem kéne máshoz hasonlítani magam,de ez már ösztönösen jön)

Minél jobban erölködök,annál inkább érzem azt,hogy felesleges. Alakom nincs.deszka vagyok. Az orromat nagynak látom oldalról,a hajam botrány..minden szín öregít,rövid is,gyenge is,vékony is.A szám is lapos,a bőrszínem meg mint egy hullának.Legalább is én így látom magam. Ezzel szerintem sokan küzdenek.Azt szeretném tudni,hogy akinek volt ilyen baja,hogy mindenben csak a hibát látta a kinézetén..az mit tett ellene? Hogy sikerűlt elfogadnia magát?Mi segített a legjobban?stb.

2020. jún. 28. 00:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem vagy leszbi, de nem szereted a pasikat s mégis a lányokat szemléled állandóan....írod.

Ezt tudja a fiú párod is vajon?

Akkor egyszerű a képlet, mert hát miért legyen valaki valakivel, ha neme miatt nem szimpatikus...

A másik, hogy miért nem a pasikat nézed, mint párod a csajokat??? Ez lenne az egészséges út bár tény s való nem éppen korrekt párod mellett.

Próbállak megérteni, ne értsd félre.

Sajnálom, ha ilyen gebaszaid vannak, de ezt sem tudhattam s próbáltam csak hétköznapi túlzásokra gondolni...mint lehet sokszor.

Szerintem ők úgy voltak problémáiddal, hogy majd lesz valahogy s csak füllentesz-túlzol kicsit, mint a lányok szoktak, hogy 45kg s iszonyat kövérnek vallja magát, de itt nem ez van akkor.

Bajaid ellenére lehet többet kellene pároddal foglalkozni s kívül meg vagy, amilyen s kész, kihozod a maxot.Ha nem tetszel csak megmondja-jelzi, de akár orra alá is dörgölhet félrenézésénél, hogy szívesen látnál, ekkora fenékkel szívem, igen??? Akkor este főzünk valami finomat-laktatót:)))...csak egy példa..., de ismered persze.

Ne az ideg legyen egy ilyen szitun rajtad, hanem a humor-aranyosság...szerinted, melyik elfogadhatóbb az ideges csaj vagy a humoros-aranyos?

Ha valamit el kell fogadni az életben,még pedig azt vagy azt, amin nem lehet változtatni ésszerűen, azzal az van, ami van s kész.Ez vagyok én s kész.

Nem kell emiatt parázni s kinek úgy nem kell az ember ahogyan van, az neked se kell...lapozol tovább s megpróbálsz gebaszok ellenére kiegyensúlyozott lenni, de ez csak elfogadással megy.

Ezt egyszerűben úgy lehet, hogy eltört a tányér? Eltört, le sz@rva, megy az élet tovább!

Ha van egy elégedett kisugárzásod s olyan, amiért már csak rád nézni is öröm, akkor akár féllábú is lehetsz:)

Erre törekedj.

2020. jún. 30. 10:32
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen,tudja hogy a lányokat nézem,mert egyszer elmagyaráztam neki hogy a pasikon nekem úgy nincs mit nézzek. Nem mondom,hogy párom nem tetszik,de inkább a lányokat nézem. Az hogy alapból nem érdekelnek a pasik nem jelenti hogy egybe se leszek szerelmes,csak annyi hogy nem hat meg ha nincs párom.Meg persze nehéz megfogni.Mostani páromat sem én kerestem. Ő talált meg. Lányokat meg elmondtam miért nézem. Barátomat nem zavarja,igazából annyira nem feltűnő szóval amég nem szólaltam meg, addig észre sem vette.
2020. júl. 9. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!