Aki nem jár/járt egyetemre, az miért hangsúlyozza percenként, hogy a diplomától nem lesz senki okos és ismer hülye diplomásokat, meg intelligens szakmunkásokat?
ma 14.12
Én írtam, hogy 2 diplomám van- Az egyik gyógyszerész diploma (mesterképzés)
A másik Közgazdász dploma szintén mesterfokozat.
A kérdésre válaszolva.
Nem minden diplomás van lenézve, lehordva. Vannak diplomák amiknek még ma is komoly tekintélye van. De vannak olyan diplomák amit bizony lenéznek. Szóval a kérdés milyen diplomád van?
Mert én szerintem egy orvosi, tanári, közgazdasági, mérnöki diplomáknak még ma is van ereje.
Önigazolás.
Látatlanban mindenki többre tart egy diplomást. Ha csak ennyi különbség van a két ember között. Így az illető magát nyugtatja, hogy márpedig ő is van olyan jó ember.
"inkább el kellett volna kezdeni pénzt csinálni már 18 évesen, nem majomkodni a diplomás 100 ezer forintos fizetést adó, putri munkahelyeken."
- ha diplomával 100eFt-ot keresel akkor tényleg. Olyan szakot kellett volna választani ami nem a semmittevésről szól hanem valami jól fizető szakmát ad.
"Egyetemistakent latom, h semmit nem jelent a diploma inteligencia szempontbol."
- "intelligencia"
#17 hagyd, harmadjára sem sikerült jól leírnia. :D
#16 az ítéleted így súlytalan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!