Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mai fiataloknak mért van...

Mai fiataloknak mért van ilyen jó ?!

Figyelt kérdés
most már mindenki aki betölti mondjuk a 20 évüket már van jogsi autó meg minden de aki dolgozik is hogy csinálja hogy 1-2 éven belül már több száz ezer vagy 1-2 milló van a számlájukon ez közben még a legtöbbje iszik is meg cigizik meg a többi pedig mindenkinek egyszerű munka helye van egyre több ilyent látok de sajnos nem értem hogy csinálja mindenki én is tizenéves korom óta dolgozok még is húsz elmúltam mire lett jogsim meg autóm pedig se nyaralni nem járok se nem iszok se nem cigizik de némelyik még munka nélkül is jól meg él csak miből telik a lakkbérre meg ilyen re ilyen nagyott változott volna a világ...
2020. jún. 16. 11:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Semmilyen általánositás nincs bennem csak körül kell nézni főleg közösségi oldalakon tény és való de akinek nincs apuci meg anyuci által támogatás az azért elég rendesen meg szívta csak az baj hogy mindenki olyannal vág fel amiért nem ő dolgozott meg le a kalappal az előtt aki keményen meg dolgozik és össze gyűjti a pénzt és abból vesz bár mit támogatás nélkül csak a pont a csajoknál ez legnagyobb probléma hogy az ilyenekre vannak rá kattanva hogy hu ennek ilyen fiatalon jó kocsija van el visz ide oda cserébe a nő meg a P* hálája ezt meg mert nőknek mindig van egy elvárásuk a pasival szemben hogy bizonyos korban hol is kell tartanija meg mi kell hogy legyen mert külömben egyedül maradsz szóval egyre elkorcsultabb lesz ez világ mert akinek nincs támogatása az el is áshatja magát mert minden a pénzről és az érdekről szól szóval nincs irigység bennem csak 1éven belől senki nem tud átlagos munkával őssze gyűjteni hogy ilyen jól mennyen ezek mai fiataloknak
2020. jún. 16. 15:59
 12/15 anonim ***** válasza:

Kérdező igazad van részben.

Én lány vagyok, de nehogy azt hidd, hogy a pasik nagy részénél nincs meg az az elvárás, hogy hol kéne tartania egy csajnak az életben. Engem folyamatosan kiröhögnek a pasik, amiért sem jogsim, sem autóm nincs, nekik meg már max 20 évesen mindenük megvan, mert anyu, apu mindent alájuk rakott. Én undorodok az ilyenektől. Csajban is ismerek ilyet mondjuk, aki két sarokra lakott a gimitől, de tizenegyedik én már BMW-vel járt suliba, mert ő megteheti.

Le lehet pontozni, mint az előző válaszomat.

2020. jún. 16. 17:55
 13/15 A kérdező kommentje:
én nem azt mondom hogy pasiknál nincs ilyen mert tudok olyanról akinek a csaja vett autot és azzal menőzik az meg hogy nincs jogsi vagy autoja az mindenkinek a saját döntése illetve mi emberek nem látunk bele hogy annak az adott személynek mért nincs lehet másra költi a pénzt vagy szüleinek segit vagy bármi de ez teljesen más dolog de sajnos ott van ennek a másik oldali sok olyan van aki munkakerülő meg iszik meg stb még mindig van nője de vissza kanyarodva a témához én azt sosem tudtam meg érteni ha valaki otthol lakik és dolgozik mért nem tesz le pénzt szülöket se lehet meg érteni mert ezen felül még pénzelik meg stb de minek ha dolgozik az illető ezért van ilyen jó világ a fiataloknak túl el vannak kényeztetve ezért vannak igy elszálva maguktól ezért süllyed igy ez mai világ sajnos
2020. jún. 16. 18:41
 14/15 anonim ***** válasza:

Ez nem "mai fiatalok" kérdése.

Kezdjük ott, hgy normális szülő felelősséggel vállal gyereket azután, hogy megteremtette az anyagi hátteret. Normális családban alap dolog, hogy a gyereknek gyűjtenek lakásra, vagy 40-50-es éveikre a szülőknek lesz +1 autóra pénze a gyerek meg megkaphatja a régit.

Sokan kiadják a lakást míg nem lakok ott a gyerek, vagy akár lakótárs is beköltözik a gyerek mellé egyetemi évekre. Akinem a lakbére állja a hitel törlesztőt. Onnantól meg szinte nulla lakhatási kiadás van.

Illetve manapság egy jobb szakmában kezdőként is kereshet valaki 3-400 ezer forintot, vagy többet. Ha nem albérletre kell költeni, akkor simán össze jön 1-2 millió forint 1-2 év alatt minden különösebb spórolás nélkül.

2020. jún. 16. 18:56
 15/15 anonim ***** válasza:
92%

Na meg mindig bírom az ilyen "a mai fiatalok el vannak kényeztetve, bezzeg én örerőből nem jutottam semmire" embereket.

És az ilyenek soha nem azt nézik, hogy tudnának előre jutni, mit tehetnének a saját életük érdekében, csak azt, hogy a másiknak bezzeg mi van.

2020. jún. 16. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!