A nyereményjátékok, ahol repülőjegyet, meg wellnesst lehet nyerni, miért nem inkább csak fiataloknak szól?
Figyelt kérdés
Nem értem, 30-40 feletti öregek például miért veszik el a lehetőséget, amikor ez nem nekik való, olyan bosszantó2018. okt. 31. 14:17
1/9 anonim válasza:
Már miért ne lenne nekik való? Azt hiszed 30 felett megáll az élet? Na, ez sokkal bosszantóbb.
2/9 anonim válasza:
30-40 feletti „öregek”? Muhaha, te bizonyára öreg leszel ilyen korodban, de vannak jó páran, akik nem azok. :)
3/9 anonim válasza:
"30-40 feletti öregek" :-D Leszel még te is ilyen "öreg". Miért ne lenne való ennek a korosztálynak?
4/9 anonim válasza:
Lehet, hogy te egy kiégett vén szar leszel 30 éves korodra, de a többség azért nem ilyen.. :D Tudod mit? Keresd meg szépen a wellnessre valót és akkor nem kell a nyereményjátékokon sírnod. Ha ennyire fiatal vagy, akkor amúgy is, mit akarsz kipihenni?
7/9 anonim válasza:
Ömm... mi van? XD
Egy utazás pont annyira lehet klassz egy 17 és egy 67 éves embernek. A wellness az én szememben amúgy is inkább az idősebb korosztálynak szórakozás, én hamar megunnám.
30-40 éves pedig hol öreg? Sehol.
Ne mást okolj azért, mert te nem nyersz. ;)
És én ezt 17 évesen írom.
8/9 anonim válasza:
Neeee, trollnak kell legyen, ilyen nem létezhet!
9/9 anonim válasza:
A nyereményjátékok reklámcélból vannak, azért, hogy felkeltsék az érdeklődést a cég iránt. Majd pont a fizetőképes keresletet igyekeznek elidegeníteni, hogy az ingyencuccért síró tini seggednek kedvezzenek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!